1 Nisan 2007 Pazar

happy owl ironic

Yalnız içerken kadehi masaya vurduğunda öyle bir yankılanır ki boş masada,feci koyar insana...
Happy owl ironic

4 yorum:

Bloodlust dedi ki...

Ama bazen yalniz içmeye de ihtiyaci vardir insanin. O yanki göğsüne vurduğunda dostlarinin değerini daha iyi bir anlar;)

Haydi şerefe....

Fücur dedi ki...

1) Yalnız içiyorsan ve bardaysan kız kesmek istiyorsundur.

2) Yalnız içiyorsan ve barda değilsen o zaman cidden bunalmak istiyosundur.

3)Yalnız içiyorsan ve evdeysen, bir kaç saat sonra telefonu alıp sana eziyet eden herhangi bi kızı arayacaksın demektir.

4) Yalnız içiyorsan ve iyi müzik çalıyorsa o zaman bi kaç saat sonra arkadaşları arayıp geçmişi yadedeceksin demektir.

5) Yalnız içiyorsan ve ne barda nede evdeysen o zaman sokakta ilanı aşk etmek için kızın evine koşuyosun demektir.

Aksi durumlarda mutlaka çevrendekiler bunların olmaması için yanındadırlar.

Bloodlust dedi ki...

Her zaman olduğu gibi bütün genellemeler yanlıştır. Arada bir yalniz içmekde güzeldir. Barda yalniz içiyorsam müzik hoşuma gidiyordur onu dinliyorumdur illa kız kesmeme gerek yok. Yalniz içiyorsam ve varda değilsem illa bunalmak istiyorum demek değildir. Akşam evde keyifli vakitte geçirmek istiyor olabilirim.Yalnız içiyorsam ve evdeysem, bir kaç saat sonra telefonu alıp sana eziyet eden herhangi bi kızı arayacak değilim. Çünkü artik lisede değilim.Yalnız içiyorsam ve iyi müzik çalıyorsa o zaman bi kaç saat sonra arkadaşları arayıp geçmişi yadetmeme gerek yok. Ertesi günde onlarla içerim.Yalnız içiyorsam ve ne barda nede evdeysem o zaman sokakta ilanı aşk etmek için kızın evine koşuyor olmak zorunda değilim. Sahile karşi yıldızlara bakıpta içiyor olabilirim.

happy owl ironic dedi ki...

vay be bu kadar yorum alacağını bilseydim sözümün, müzakere başlığı altına yazardım. neyse sağolasınız hepiniz. temennim hiçkimsenin yalnız kalmaması yönünde. askerde olan arkadaşlarımızın yalnızıklarını paylaşır vede türk silahlı kuvvetlerine alkolü askerlerimize yasak ettiği için teşekkürü borç bilirim. En azından yallnız içmek durumunda kalmıyorlar (;>