23 Ocak 2007 Salı

ANTİ-HARAS

Evet arkadaşlar haras listedeki şarkıları dinleyip bunalıma girerseniz, hayatınız kararırsa, alkolik olursanız, sigaraya başlarsanız, kendinizi harap ederseniz, kalbiniz sızlarsa die panzehir olarak sizlere Anti-Haras listeyi öneririm.
Anti-Haras liste figment arkadaşımla birlikte ortaya çıkardığımız bir fikirdir. Bir gün yeter ulan bu kadar bunaldığımız deyip eylenceli şarkılar aramaya başladık. İşte Anti-Haras liste bunalımdan kurtulmak için, yaşama sevincini tekrar kazanmak için, kalp ağrısını hafifletmek için, insanın içini kıpır kıpır yapmak için ....

KT Tunstall - Black Horse And The Cherry Tree
Levas Polka Group - Levas Polka
(http://www.youtube.com/watch?v=fUFMOdCwyN0 )
...

2 yorum:

figment dedi ki...

Bir yandan harasları gönülden desteklerken diğer taraftan da bu dünyada her kavramın dengeleyici bir karşıtı olması gerektiğini düşündüğüm için anti-haras 'a el altından yardımlarım devam edecektir, etmelidir.

Stevie Ray Vaughan - Mary Had a Little Lamb

figment dedi ki...

selam arkadaşlar, eski postlara atılan yorumlara bakılıyor mu bilmiyorum ama sevgililer günü yaklaşırken anti-haras ın önemi artmakta ve bu derlemeye biraz daha şarkı girmeliyiz diye düşünüyorum.

Stacey Kent - I Won't Dance

(çok kurcalarsanız bu hareketli şarkıda da biraz haras kırıntısı bulabilirsiniz, ben kurcalamayın dinleyin sadece derim :) )