25 Ocak 2007 Perşembe

Haras Liste Hakkında

Ben size bu haras listenin hazırlanışını anlatmak istiyorum.

Bundan çok değil 2 sene önce Gölge pub da Süleymanları dinlerken figment arkadaşımız bir fikir attı ortaya. Böyle bir dedi ısız ada gibi bişey yapalım herkesin sevdiği 3 şarkıyı bir kağıda yazalım. Sonra bunu bir cd ye dökelim aramızda hatırası olur. O sırada nedense bu fikir hepimizin aklına bir anda yattı. Başladık bir kağıt parçasının üstüne aklımaza gelen güzel parçaları yazmaya ama baktık ki bu fikir biraz uzamaya başladı. O gece masada yaklaşık 6-7 kişiydik ve 3 audi cd doldurucak kadar şarkıyla masadan kalktık. Bu parçalar sonradan bizim başımızı çok ağrıtmaya başladı bizde bu cdlerin adını haras cd ler olarak koyduk.

Burdan bu parçalar üstünde emeği geçen herkese hem teşekkürler hemde pek de ii olmayan dileklerimi sunuyorum.(kendi adıma tabi :P) Tabi liste artık farklı bir boyuta geldi. Büyüdükçe büyüyor, acıttıkça acıtıyor.

1 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

Deserthawk arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel anlatmış. İşte Haras Liste böyle doğdu. Burada ise Haras Listeye yeni bir tat katmak istedik. Şarkıların gitar tablarının olduğu sitelere linkler veriyoruz ki aramızda gitar çalan arkadaşlarımız açsınlar okusunlar vede çalmayı öğrensinler şarkıları die (;> Böylelikle biraraya geldiğimizde birbirimizi haraslamamız daha da kolay olucak. Ancak Silent moon arkadaşımızın eski listeyi yani Haras 2 olarak planladığımız listeyi bir anda göndermesiyle işler biraz değişti. Şu an da acaba haras listeye bir sınırlama getirsekmi diye düşünmekteyim. Hepsi çok güzel şarkılar ama birsürü güzel şarkı var bizi en fazla etkileyenleri bir araya toplayacaksak herkezin belirli sayıda şarkı sokma hakkı olmalı die düşünüyorum. Bu konudaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.