17 Nisan 2007 Salı

Ali Vs. Bloodlust

"Sevgili blog sakinleri, sakinliği bırakıp şu blogla biraz ilgilenin artik." diyebilmek için insan önce kendi birşeyler yapmalı değil mi? İşte bana çok ters geldiği halde kim kimdire kendimi ekliyorum. Ali, nam-ı diğer Bloodlust, bazı elektronik ortamlarda da Wolfheart olarak tanınmışlığım vardır. Full time işsiz, All time tembel, part time bilgisayar oyuncusu, kitap okuyucusu, sinema seyircisi, fotoğraf çekicisi ve daha bir sürü saçma sapan işin uğraşıcısıyım.Saygılarimla...

6 yorum:

Fücur dedi ki...

Sevgili Ali, bilgisayar oyunu oynamadığım için onu içine katmıyorum ama kitap okumak sinema seyretmek veya fotoğraf çekicisi olmak saçma sapan işler değildir. Seni derleme sakini olarak şiddetle kınıyorum :P (Ahanda bende açığını yakaladım)

Bloodlust dedi ki...

:D Sevgili fücur tamamiyle haklısın. Zaten o saçma sapan iş yakıştırmasini başta ailem olmak üzere çevremdeki büyüklerime sitem olsun diye yapmıştım. Çünkü malesef para kazanmadan harcadığın vakit ve bu harcadığın vakitte yaptığın herşey, onlara saçma sapan, boş uğraş olarak geliyor. Burada harcamak kesinlikle kelime anlamı ile kullanılmamıştır.
Saygılarımla

figment dedi ki...

harcamayın kardeşim.. yapmayınn etmeyin. Neyse Ali seni de tanımış olduk böylece :D ehh bende mi tanıtsam artık kendimi tanımayan var mı ki, varsa söylesin tanıtiim :P

happy owl ironic dedi ki...

işte budur teşekkürler ali. ve bilki sayısal çıkarsa hep beraber bi eve toplanıcaz orda yaşıycaz ve sadece o saçma sapan dediğin işleri yapıcazz(;> bu arada figment kardeş ten de bekliyorum bir tanıtım yazısı...

Fücur dedi ki...

manyak mıyız olum biz ? hadi manyağız belki ama gay miyiz :) aynı eve toplanıyoruz bu yaştan sonra. Biraz daha sabredin bak Levent kendini tanıtsın sonra siteye kız akını olacak :) Zaten ben Levente benzeyen bi foto koydum görüldüğü üzere ama Zodiacta beraber verdiğimiz pozlar içler acısı Leventle. Abi sen güzel bi resmini koy kendini tanıt artık bence.

Bloodlust dedi ki...

To Figment: Tanıt tabi kendini. Biz tanıyoruz ama cümle alem tanısın. Dost düşman görsün figmenti.Hem biz birde seni kendi ağzından dinlemiş oluruz.

To Happy Owl Ironic:Üstat süper plan. Hatta herkes bilgisayarını getirir. Birbirlerine bağlayıp WOW oynarız:)

To Fücur: Eve arada bir hatun getirmezsek dedikoduların önünü kesemeyiz. Ama biz birbirimizi biliriz be fücurum. Yani sıkma canını sen:)