17 Nisan 2007 Salı

Fotoğrafı çeken de ağlamış mıdır acaba ?


Dostlar siyasi konulara hiç intikal etmek niyetinde değilim fakat bir görsel beğenisi olan şahıs ve duygusal bir insan olarak baktığımda çok etkilendiğim bir fotoğraf aktarıyorum sizlere 14 Nİsandaki Cumhuriyet Mitinginden. Fotoğrafı ayrıntılı göremeyenler için açıklayayım ; Amca Anıtkabirde nöbet tutan askerimizin gözyaşlarını siliyor. Çok dokunaklı ve insana "nerde bu insanların tepkisi ve oyu" dedirten bir görüntü bana kalırsa. Velhasıl kelam sizlerle paylaşmak istedim.
Not : Bayrak satanlar köşeyi dönmüş diyorlar İlker ! Nasıl aklımıza gelmedi.

2 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

ya aslında bayrak satma konusunda haklısın ama türkiyede yaşıyoruz o işin bile mafyası varfdır sattırtmazlardı bize. bu arada bu fotoyu buraya göndermek benimde aklımdan geçti ama başlangıçta siyasi içerik olmıycak demiştik o yüzden vazgeçtim hatta dikkat ettiyseniz miting le ilgili bi duyuru da göndermedim buraya. ve halada sayfaya siyaset bulaştırmama taraftarıyım. her ne kadar cumhuriyet miting i olsa bile.

Fücur dedi ki...

Sanırım dünyada bir tek bizim ülkede herkes siyaset konuşuyordur her yerde. Nedense memleketim insanı bir futbolu birde devlet işlerini hayat sıkıntısı edinmiştir. Bu nedenle burayı berber dükkanına çevirmeden sadece bu resim kalsın diyorum ve ekliyorum : Anlayana !