25 Nisan 2007 Çarşamba

Robert Plant Konserleri

Robert Plant İstanbul ve Antalya'da konser verecekmiş diye söylentiler var. Hatta http://www.robertplant.com/ sayfasında adam tur listesine almış iki şehride. Her ne kadar ANATALYA diye yazmış olsada. Led Zeppelin dağıldıktan sonra Robert Plant hakkaten çok iyi albümler çıkardı. Bunlardan bi taneside 2005 tarihli Mighty Rearranger. E zaten Led Zeppelin solisti olduktan sonra solo albümlerinde de zorlanmıyosundur galiba. Kendi sayfasında konserlere ilişkin bilet temini bağlantısını biletix olarak gösterilmiş fakat daha biletix bunun haberini bile geçmedi.

"Ulan nooluyo lan Led Zeppelin Türkiyeye mi geliyomuş" tavrında olan ekşi sözlükten öğrendiğim bu haber gerçekleşirse tabiki İstanbul yerine Antalya olacaktır tercihim. Sıcak mıcak uzak muzak arkadaşım diye bende düşündüm ama bıktım her seferinde İstanbul keşmekeşinden. Hem tatilde yaparız ooooh. Para biriktirmeye başlayın lan ! program yapalım Antalya için şöyle 2 günlük haftasonu.

3 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

öncelikle bu robert plant in türkiyeye ilk gelişi diil. ben lise 2 de falandım herhalde istanbula gelmişti. konserde vermişti gidememiştim. Ayrıca robert hakkında küçük bi bilgi de veriim. Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa, bir söyleşisinde şöyle demişti; "Jimmy konserlerde o kadar uzun sololar atıyor ki, bazen onun solosunun bitmesini beklerken sıkılıyorum. Sahneye oturuyorum, hatta şöle bir turlayıp geri geliyorum". Jimmy page i kaybettiğimize göre robert la idare edicez demektir.

Fücur dedi ki...

Dostum haklısın böyle bi hikaye vardı bende hatırlıyorum. Yalnız bir iki düzeltme yazacam. Birincisi sene 1998de Jimmy Paige ve Robert Plant beraber çıkardıkları No Way isimli albümün turnesinde İstanbula gelmişlerdi bu doğru. Fakat Jimmy'i kaybetmedik :) adam ölmedi yani yanlış anlaşılmasın.

Bi hikayede benden olsun. Küçük oğlu Robert Plant'e sormuş baba bu çalan nedir ?. Babasının cevabı nettir. "Bu çalan Tanrının kendisi oğlum". Jimi Hendrix çalmaktadır.

happy owl ironic dedi ki...

Evet sanırım haklısın ölen davulcularıydı. prd (;>