11 Aralık 2007 Salı

How I met Your Mother?

How I met Your Mother? Adlı diziye başta pek ısınabildiğimi söyleyemeyecem, daha doğrusu diziyi izlemeden önce isminden dolayı pek ilgimi çekmediğini ifade edebilirim; ama bir gün evde otururken cnbc-e diziye denk gelince, bu kanım bir anda değişti. Gelmiş geçmiş en komik diziler sıralamasında 2. liği eline geçirdi (İlk sırada tabi ki hala tüm bölümlerini ele geçiremediğim coupling var).

Özellikle bu ara, 3. sezon bölümleri yayınlanmaya başladığından beri izleyemediğim, yeni bölümlerini izlemeye başladığım dizi, ve diziyi izlerken gülmekten kopmuş olduğumdan bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.

Dizinin karakterlerini gelelim:

Ted Mosby: Dizinin başrol karakterlerinden devamlı olarak “The One”’ı arayan, ancak bir türlü bulamayan ama dizinin başında çocuklarına anlatırken anlaşıldığı üzre bulmuş, ama kim olduğunu 3. sezona gelmemize rağmen açıklamadıkları karakterdir.

Barney Stinson: Dizinin en çok güldüren karakteri. Suit up lafını hayatımıza katmıştır. (Fucür’a ceket giydirmiş, ama kravat kısmına daha gelememiştir)

Robin Scherbatsky: Ilk bölümlerden itibaren Ted ile olan yakınlığıyla başlayıp sonra 2 ayrı kutba giden karakter. Olmaz ise olmaz karakterlerden.

Marshall Eriksen: Adının söylenme tarzı bir cep teleonu markasını andırdığı için bazı bölümlerde dalga konusu olmuştur. Hatta lily ile beraber soyadımız ne olsun sahnesi müthiştir. Şöyleki;

  • L: Adımız bundan sonra Lily & Marshall Eriksen mı olcak
  • M: Lily & Marshall Skywalker olabilir ya da Lily & Marshall Awesome olsun müthiş bir anbiyans olmuştu.

Lily Aldrin: Yaşından oldukça küçük gösteren American Pie, Buffy’den de hatırladığımız dizinin kariyere sahip karakteri. Marshall Eriksen’nın sevgilisi vs. aynı zamanda ana okulu öğretmeni.

9 yorum:

Farmerfam dedi ki...

ben bu diziyi izlemedim bilmiyorum gormedim ben yapmadım

deserthawk dedi ki...

abi zaten sen bu diziyi bulsanda bir şekilde o cd yığınları içinde kaybolur... gene izleyemessin. :)

Silentmoon dedi ki...

:D bence couplinglerle takas et sen onları :D

deserthawk dedi ki...

couplinglerle kimle takas etcem senle mi? onu bir açıklığa kavuşturalım bence :D

Silentmoon dedi ki...

emrahın laptopa attım şarjı varken ve yakınındayken al istersen emrahtan :)

happy owl ironic dedi ki...

kesinllikle hayran olduğum dizilerden biri en komik diziler sıralamasında coupling 1 (tabi ingiliz versyonu) how i met your mother 2 dir. izlemeyenler kaçırmasınlar

figment dedi ki...

happy owl?? hani mesleğini anlamadığın bi adam vardı bu dizide, bi de iki kişiye benzetmiştin onları sen?! kimdi onlar? :P :) kesinlike super bi dizi, ama bi çok bolumunu kacırdım epey geçti seyretmeyeli..

happy owl ironic dedi ki...

millet şöle bi video buldum BBC nin sayfasında http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/video/video.php?cid=577760346&pid=aWIYHBRqvwGOYxxUyTGZiQL7Ix067_7z&play=true&cc=1
dier videolar henüz yüklenmemiş sanırım yada yüklenenlerde güzel diil ama bu gönderdiğimi izlemelisiniz başında 15 sn lik reklam var o bittikten sonra yüklüyo videoyu. hani ted in 2 hatunu evine götürdüğünde olan yada olma olasılığı olan bi durumu çekmişler hehe (;>

happy owl ironic dedi ki...

hehe cbs in sayfasındaymış video prd (;>