5 Aralık 2007 Çarşamba

Smirnoff APPLE


Benim için smirnoff ne kırmızı, ne mavi, ne turunucudur. Benim için smirnoff yeşil kapağın altındadır. Her ne kadar elma’yı sevmesemde, oturup dur elma yiyesim geldi demesemde galiba işin içinde alkol olunca akan suların dorduğu, beyinde alkol seviyesinin yükselme ihtiyacı hissettiğim, ne içsek diye düşündüğüm, menüye veya barda oturmuş arkadaki şişelere yada bakkal yada marketten içki alırken baktığım ilgimi çeken acaba dediğim içki olmuştur.

Genelde bir eve misafirliğe ilk gidildiği zaman aldığım bayanlar tarafından da çok sivildiğini farkettiğim ender içkilerden bir tanesidir.

İçme şekli olarak sek ve yanında yeşil eriği öneririm, ya da yanında armutta olabilir veya aklınıza gelen herhangi bir ekşi meyve de olabilir, bol buzlu olması gerektiğini de eklemek isterim.


7 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

kesinlikle benimde en sevdigim vodka dir kendileri. kokusu eksi elma kokusudur ki acin siseyi saatlerce koklayin yani o derece (;>

Farmerfam dedi ki...

son iki senedir 72 şişe içmişizdir herhalde Ulaşla kendisinin favorisidir. 1 e 1 oranda elma suyuyla karıstırıp birazda buz koydunuzmu butun şişeyi içersiniz lıkır lıkır.Istanblue elma almayın rezalet.Absolute un kırmızı elması da fena degil.

deserthawk dedi ki...

açıkcası canım çekmedi desem yanlış olur. özellikle yazıyı yazarken yanında smirnoff apple eşliğinde yazmayı tercih ederdim evde yarım şişeden fazla olduğunu içmek için can attığımı ama hasta hasta tadını alamayacağım için bu akşam içemeyeceğim ama farmer fam muhtemelen bu akşam o 72 şişeyi 73 yapıcak gibi geldi.

Farmerfam dedi ki...

evde bir tane acılmamıs duruyor zaten :D

Silentmoon dedi ki...

ne desem boş şimdi canım çekti evde bir şişede yooook ve paramda yok ühühühüüh neyse artık haftaya doğum günümde içeriz :D

deserthawk dedi ki...

bak bak bak haftaya doğum günü belirtilmiş dikkat demek dikkat demek lazım!!!

Silentmoon dedi ki...

tabii belirtecem :D bu hafta gelemeycem zaten... :D