29 Haziran 2008 Pazar

Diablo 3 And The Heavens... Shall Tremble


Diablo 3 And The Heavens... Shall Tremble
Yaklaşık 8 senelik bekleyişin ardından, 28-29.06.2008 tarihlerinde düzenlenen Blizzard 2008 Worldwide International Konferansının açılış toplantısında Türkiye saatti ile 13:30 Diablo III oyunun resmi olarak yapılmakta olduğu açıklandı. Açıkçası benim gibi Diablo fanatikleri için hayalden öte bir bekleyişti ve sonunda gerçekleşti tabii bu sadece başlangıç oyunun ne zaman çıkacağı ve ne kadarın tamamlanmış olduğu açıklanmadı ama en iyi ihtimalle 2009 senesinde çıkacağına inanmaktayım. Oyun ile ilgili edindiğim bilgiler ve izlediğim videolardan sonra, hem konu hem grafiksel açıdan oyunun temeline sadık kalmaya çalışacağını düşünüyorum buda çok önemli bir unsur tabiiki 3d teknolojisi kullanılacak ancak bu kullanım daha çok oyun dinamkilerinde ve grafiklerde iyileştirme amaçlı olarak oluca yani bildiğimiz kamera açısı devam edicek kullanılmaya, konu olarak fazla bir açıklama olmasada sonuçta hikayesi herzaman kuvvetli olan Diablo serisinin devamında da kuvvetli olmasını beklemekteyim çünkü Dİablo özel yazarlar tarafından hazırlanmakta olan hikayesi kullanmaktadır ve kitaplaştırılımış seride Diablo oyununa paralel olarak ilerlemektedir.

Kısaca şu an için beklentilerim karşılığını almış gibi gözükemekte ve umarım da en kısa zamanda çıkacak. Yeni bilgiler aldığım sürece burayı güncelleyceğim elbette.


Official Site: www.blizzard.com/diablo3

Bu siteden videoları indirebilirsiniz ancak oyun içi videosu biraz büyük 568 mb kadar şimdiden söyleyeyim :)

1 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

bundan sonra biza düşen oyunun yayınlanma tarihini beklemek sanırım. videoların bağzılarını bende izleidm. eski oyuna sadık kalınmış gibi görünüyor. grafikler süper, sabırsızlık içerisinde beklemekteyim (;>