12 Haziran 2008 Perşembe

Jon Lord yeniden Purple'da

Efsanevi Deep Purple grubunun yıllara meydan okuyan klavyecisi Jon Lord bir konserlik gruba geri döndü. Pinkfloydturk.net sitesi yazarı Okan arkadaşımın yazısından alıntı olarak haberi aşağıda yayımlıyorum.

"Eski Deep Purple klavyecisi Jon Lord, bu yıl düzenlenecek Sun Flower Jam yardım konseri için 25 Eylülde İngiltere Porchester salonunda grup arkadaşlarıyla yeniden sahne alacak.

Kendi sitesi JonLord.org dan yaptığı açıklamada bir seferlik olacağını söylediği bu konserde altı yıl sonra eski arkadaşlarıyla çalacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. "Çok büyük bir heyecanla eski büyük Purple parçalarını seslendirmeyi bekliyorum" dedi.

"Tahmin ediyorum ki bazı yeni parçalar da çalacaklar ben onlara eski favorilerde katılacağım. Fikir Don Airey`i gruptan çıkarıp beni sokmak değildi. Bu onun için çok adil olmazdı" diyor.

Yardım vakfı Sun Flower Jam`in fikir annesi ise grubun davulcusu Ian Paice`nin karısı Jackie Paice. Daha önceki konserlere kendi grubuyla çıkan Jon Lord`a Jackie "bu kez Deep Purple da geliyor onlarla çıkar mısın?" dediğinde "tabi neden olmasın" dediğini söylüyor."

3 yorum:

deserthawk dedi ki...

abi jon lord bence 1 seferlik değil 1000 seferlik bir anlaşma yapsaymış böylece sefer sayısı belli olduğu için gene don airey'e adilik olmazdı.

Silentmoon dedi ki...

müthiş bir yorum ve bakış açısı... katılıyorum oda yanda oturur 1000den geriye doğru sayardı :D

Fücur dedi ki...

Jon Lord'un işine niye karışıyosunuz arkadaşım :) adam zaten blues'a bağladı son zamanlarda... bin sefere kadarda zaten Purple'dan biri ölür kanımca :)