12 Haziran 2008 Perşembe

The Police son kez birarada !

Daha dün gibi hatırlıyorum Police'in yıllar sonra birleştiği haberini bu siteden vermiştim size. ( Alıntı : 80lerin efsanevi The Police grubu 49. Grammy ödüllerinde verdikleri mini konserden sonra dünya turnesine çıkma kararı almış bulunuyor sevgili gençler. )

Evet masal sona eriyor ve The Police 7 Ağustos günü Madison Square'de son kez bir konser için bir araya geliyor. 150 dolardan 5000 dolara kadar çeşitli özellikler taşıyan biletler iki kişilik olarak satılıyor. Detaylar www.publictelevisionrocks.org adresinden öğrenilebilir. Türkiyeye gelmeden Avrupanın ve Amerikanın binlerce mekanında çalmış bu efsanevi rock grubunun son dünya turnesi milyonlarca insana ulaştı. Thirteen TV sitesinde bu olayı " Concert Set to Be Biggest Fundraising Event in History of Public Television" olarak bildiriyor ve yanılmıyor kanımca. Konser Thirteen, WLIW21, and Thirteen HD, adlı televizyonlardan onların saatiyle 19:30 -21:00 arası yayınlanacak. Biletler ise 14 haziranda satışa sunuluyor. (Yerel saatimizle 02:30 oluyor)

Rock tarihinden torunlarımıza anlatacağımız anılarımız arasında yer alacak bu konseri kaçırmayın !

7 yorum:

deserthawk dedi ki...

adi herifler Türkiye'ye gelmek bu kadar popüler olduğu şu tarihlerde gelmiycekler ne zaman gelcekler. o değilde onlarda gelseydi iyice karışçaktı neye gitceğimiz. en azından şimdilik daha rahat karar verebiliyoruz.

Silentmoon dedi ki...

"Rock tarihinden torunlarımıza anlatacağımız anılarımız arasında yer alacak bu konseri kaçırmayın !" Ben bu cümleye takıldım... New York a mı gidecez izlemeye :)

happy owl ironic dedi ki...

hehe hakkaten bende takıldım o cümleye, uyduda falan varmı bu kanallar yada internetten bu kanalların yayınını takip edebileğimiz bi yer varmı?!? yoksa hani bırakın konser olsun bitsin canlı canlı olmasada daha sonra internetten bulun videoyu ikinci el canlı izleyin, hiç izlememekten iidir mi?!?

Fücur dedi ki...

sevgili arkadaşım, henüz bulamadım fakat Thirteen bunu internetten stream vereceğini söylüyor. Bu yüzden öyle bir ibare kullandım. Hani hatrlarsan Live8 içinde aynı şeyleri söylemiş ve hissetmiştik !

atil dedi ki...

Ben bu ayrılma haberine inanmıyorum, bence bağış toplamak için yaptıkları bişey. Bir daha bağış işi olsa bunlar yine toplanır. Ama yinede ikinci el de olsa izlenebilir.

happy owl ironic dedi ki...

live 8 efsaneydi hakkaten(;> konseri internet yayınını bulan olursa haber etsin burdan msn de police gecesi yaparız. Olmadı konser olmasına gerek yok aslında şu jack gecesinin benzeri geceler yapabiliriz.

Fücur dedi ki...

evet o günü The Police gecesi ilan edebiliriz :) Büyük ihtimalle bir DVD çıkarırlar ya son konserleri içeren yada turneyle ilgili. Tekrar birleşebileceklerini sanmıyorum ayrıca, çünkü üçününde farklı projeleri var ve bu yaşta o adamlar için yorucu bir turneydi. Albüm çıkmayacağını zaten söylemişlerdi. Sanırım ülkemizde izleme şansını kaybettik böylece... Bu arada Mark Knopfler konserinde Police'in bu turnesinin programını içeren bir t-shirt giyen bebeye sövdüm içten içe :)