4 Haziran 2008 Çarşamba

we7



Evet, unsigned bölümündeki yoğunluktan dolayı şarkılar biraz geç geliyor ama Cities albümünün bütün şarkılarını bu sayfada bulabilirsiniz. Şarkıları indirmek için account almak yeterli oluyor. Şarkılarımı download ederek beni 0,03 £ desteklemek isteyen herkes aşağıdaki linki kullanabilir :D Şarkı hakkında yorumları bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler.

5 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

demek sonunda senin şarkıya onayı verdiler. çok sevindim üstad indirdim reklamlı versyonunu dinledim.hatta şarkıyı oyladım birde üstüne üstlük bi faydamız olsun sana. bu arada bassları baya ii kullanmışsın şarkıda sölemeden edemiycem. ancak o üflemeli çalgıya ısınamadım birtürlü. yani kötü diil ii duruyo ritmle beraber sadece ben ısınamadım. devamını belkiloyuz bi de ilersi için konserlere sahne arkasına geçiş kartı istiyoruz hehe.

Farmerfam dedi ki...

Atıl kusura bakma dun yapamadım ama sabah ilk isim indirme ve oylama oldu.hatta faydası olurmu bilmem ama sarkıyı 15 kere indirdim :D internet hızlı ya :D

atil dedi ki...

O çalgıyı birde çalmayı öğrensem bence daha iyi olacak :D

figment dedi ki...

ya ben neden indiremiyorum bu parçayı? daha dogrusu indiriyorum da dinlerken reklamdan sonra hızlanıp bitiyor parça? nedir sorun?

happy owl ironic dedi ki...

hmm o da ilginçmiş. codec problemi olabilir sanki. yada reklam kısmını geçmeye çalışıyorsan belki bunun için aldıkları bi önlemdir adamların aklıma başka sebep gelmiyo, dosyayı düzgün olarak indirememişte olabilirsin .