12 Şubat 2010 Cuma

İşte Hayallerdeki Ofis - Google Zurich

İşte can sıkıcı bir durum ile karşı karşıyayız. Adamlar herkesin gıpta, bazılarının kıskançlıkla bakacağı bir ofis inşa etmişler. Fotoğraflara şöyle bir baktığımızda resmen bir ofisten çok bir eğlence merkezi yapmışlar gibi görünüyor. Keşke buralarda da böyle ofisler olsa ancak bizim memleketin insanı bende dahil bilmeyiz ki bunun kıymetini bütün gün eğlenip hoplayıp zıplayıp hiçbir şey yapmam yani. Bir bilardo bir bowling biraz dinleneyim, sonra masa tenisi aaa öğlen olmuş bir yemek yiyelim. Sonra bir basket oynayalım falan filan derken bir bakmışız akşam olmuş. Hatta eve gitmeyip uyuma işini de küvette takılayım amma da rahat.
Photos

2 yorum:

Fücur dedi ki...

Tabi çoğumuz gibi sabah dokuz akşam beş çalışmadıkları kesin. Hatta tam değiş ile " it gibi çalıştırıyorlardır" bunları. Ama tabi bilgisayar başında oturmanın ne kadar sıkıcı bir iş olduğunu anlamaları ve uygulamalarıyla bunu aşmaya çalışmaları takdirimi kazandı. Bazılarıda hala bilgisayara yapışarak eğlenmeye çalışsın.

happy owl ironic dedi ki...

bildiğim kadarıyla google da şöyle bir uygulama var bilgisayar başında işini yapıyorsun sonra günlük olarak sana ayrılan ara verme süren var öle arası artı mola vakitleri falan bu eğlence alanlarına kartınla giriş çıkış yapıyorsun ve buralarda geçirdiğin vakitler senin molaların sayılıyor molavaktini aşarsan da maaşından düşülüyor. ama görüntü itibariyle süper yani biz ara verdiğimizde ne yapıyoruz çay almaya gidiyoruz en iyi ihtimalle(;>