8 Şubat 2010 Pazartesi

Yedi yıl sonra Cranberries


90ları fetheden Cranberries grubu yedi yıl sonra birleşme kararı aldı. Ve asıl haber... sıkı durun.... evet Türkiyeye geliyorlar. 22 temmuzda İstanbulda ve 23 temmuzda Çeşmede gerçekleşecek iki konser olacağını biletix kanalı ile haber aldım. Detaylı bilgi içini sanırım biraz daha beklememiz gerekecek. Fakat bu muhteşem haberi vakit kaybetmeden paylaşmak istedim. Tabiki çeşme seçeneğini tercih ederim :) bekleriz.

Konserler ile ilgili ;
Biletix
Official Cranberries Tour page

2 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

22 temmuz ve 23 temmuz tarihleri perşembe ve cumaya denk geliyor. bu durumda isyanlardayım demek istiyorum kardeşim gene abuk sabuk fiyatlara konser bileti alıcaz bi sürü adam geliyor yaza hepsine gidelim tamam ee nerden geliyor bu bilet paraları çalışıyoruz biz bu parayı kazanmak için yaniiii perşembe günü ne koyarsanız bu konseri gelemez millet gelebilecek durumda olan çalışmayan ve gelmek isteyenlerinde paraları olmaz katılım az olur sonra dersiniz ki yok abi bu adamları dinleyen yok türkiyede, dolduramıyorlar falan die konuşulur. sevgili organizatörler, isyanım size ya bedava yapın konserleri hepimiz istifaları basalım tüm yaz eğlenelim gezelim ister pazartesi ister çarşamba takılalım yada bilet paraları aynı kalsın cumartyesi akşamına denk getirin konserleri işimizi gücümüzü ayarlayalım şimdiden uçak biletilerimizi alalım günü birlik gidelim eğlenelim ertesi gün yolda dönelim pazartesi de paşa paşa işimize gücümüze gidelim. oh rahatladım yaw(;>

Fücur dedi ki...

Yakınmakta haklısın tabiki. Oldukça şiddetli ve noktalamasız bir yakınış :) Ama daha önceden U2 konseri yazımda yazmıştım neden ülkemizdeki konserlerin genelde haftasonuna denk gelmediğini.