19 Mart 2008 Çarşamba

Chris De Burgh de Türkiye de!!!

24 MAYIS 2008 CUMARTESİ / İSTANBUL PARKORMAN
Türkiye’de ve Dünya’da romantizm denilince akla ilk gelen müzisyenlerden biri.. Toplamda 200’ün üstünde Platin ve Altın plak ödülü..Tüm dünyada 45 milyonu aşkın satış adedi ve 30 yıllık müzik kariyerinde 3000’ den fazla konser...
Türkiye’de en çok tanınan yabancı müzisyenlerden birisi olan Chris de Burgh , tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Lady in Red” “ The Traveller” şarkıları ile tanındı. İngiltere başta olmak üzere 24 ülkede uzun süre 1 numarada kalan ve satış rekorları kıran “Lady in Red” şarkısının yanısıra , Spanish Train ,Missing You, Sailing Away ,High on Emotion gibi birçok başarılı şarkısı sayesinde 200’ün üstünde platin ve altın plak ödülü kazandı. Dünya listelerinde defalarca bir numaraya yükselen bu şarkıları da radyolarda en çok çalınan şarkılar oldu.
CHRIS DE BURGH Son albümü “The Storyman” Dünya turnesi kapsamında ART İST Prodüksiyon organizasyonu ile tam 16 yıl aradan sonra , 24 Mayıs 2008 Cumartesi gecesi Lady in Red, The Traveller, Spanish Train, High on Emotion, Sailing Away, Borderline, Missing You ve Sailor gibi dünyada klasikleşmiş olan hikayelerini Türk izleyicileri için Parkorman’da bir kez daha anlatacak.

Bilet fiyatları bana birazcık tuzlu gibi geldi;

1.Kategori - 135,00 YTL
2.Kategori - 89,00 YTL
Ayakta - 67,00 YTL
VIP - 179,00 YTL

4 yorum:

Fücur dedi ki...

Chris amca yerine Judasa giderim .. net...

deserthawk dedi ki...

al işte ya chris amcaya giderim judasa gitmem demen lazımdı neden aslında çok net sana daha bi yakışır suit up :P aynı zamandaymış gibi sanki biri temmuzda biri mayısta birine giden diğerine gidemiyor ya.

happy owl ironic dedi ki...

abi iide bu yaz olacak konserlerin hepsine gidecek olursak yol paraları ist te ulaşım masrafları ve bilet paralarıyla birlikte basıp avrupada tatil hapabiliriz 1 hafta hepberaber. isveç e gidebiliriz yada antalyaya bi otele gidip 1 hafta tatil yapabiliriz yok biz tatile karşıyız diorsanız. yurt dışında bir konsere gidebiliriz. u2 olabilir mesela yada david amca olur. dolayısı ile en azından benim seçim yapmam gerekiyor

Bloodlust dedi ki...

Peki bunun vizesi pasaportu kıvırı zıvırı ne olacak? O değilde bu 1. Kategori, 2. Kategori, Ayakta Muhabbeti ne? Ben amuda kalkarak izliycem belki o zaman Ayakta 67 YTL den mi bilet almalıyım?Nedir bu kepazelik? VIP ne ayrıca? Benim bildiğim VIP, milletvekilleri, bürokratlar, büyükelçiler filan oluyo. Bu konserde 179 YTL veren VIP mi olacak? Her türlü ayrımı kınadğımız için bu konseri de kınıyorum. Gamsız baykuşa hak vererekten konser gibi gubik işleri bırakıp tatil mevzusuna odaklanmanızı tavsiye ediyorum.