27 Mart 2008 Perşembe

Çiftlerle Mekana Gitmenin Yan Etkileri

Çiftlerle bir mekana gitmek gerçekten çok yanlış bir harekettir. Özellikle de siz bekarsanız. Neden? Bu çiftler ne yaparlar ne ederler hani yan yana oturcaklar falan ya, 2 side en stratejik yere geçerler. Öyleki masanın ön güzel noktasına pat diye otururlar, siz anca duvara bakarsınız. Ya da camdan dışarıyı izlersiniz ama kesinlikle mekanla uzaktan yakından ilişkiniz olmaz, daralıtıcı noktada siz varsınızdır. Ya da 2 kişiyseniz bu yanlış tarafta, 2 kişi sıkılıyor demektir ama o zamanda bu çift arkadaşlarla uğraşmaya başlarsınız bu sefer onlarda birbirlerine ne kadar sıkı fıkı olduklarını size göstermeye yeltenirler. Bu sebepten dolayıda ne düzgün bir muhabbet edebilirsiniz ne de mekanın tadını çıkarma şansınız olur.

Bu stratejik noktaları kapma sebepleri çoğunlukla el ele dolaşmalarından ve önde gitme çabalarından kaynaklanır. Hani birinde yakalayıp güzel noktayı yakaladınız diyelim yerinizden kalkmamanız gerekir. Çünkü stratejik bir nokta olmasından dolayı bu nokta çiftler tarafından ortaklaşa bir şekilde hissedilir nedense. Ve sizin kalkmanızdan faydalanırlar. Tuvalete gitmeniz bu noktada çok yanlıştır. Yoksa o noktayı kaybedersiniz çok net. Hoop gidip gelirsiniz bir bakmışınız orası dolmuş kenarda köşede bir yer bırakmışlar size. Bu sebepten dolayı tavsiyem gittiğiniz mekanlarda orta masalarda oturmaya çalışın. Mekana hakim olmak için başka bir çıkar yol yoktur. Yada yerinizi kaybetmemiş olursunuz. Bir ara fucur zaatı ile bu olayı keşfetmiş ve gittiğimiz mekanlarda tam orijine oturmaya özen göstermiştik sonra unutuldu bu mevzuu, hatırlatmak istedim.

2 yorum:

Fücur dedi ki...

kimle gidersen git ortaya oturulmalı kanımca... dediğin gibi ben bi ara uyguluyodum bunu ama köreldik nedense. neyse hatırlattığın iyi oldu.. ama çiftlere bu kadar takılma adamım... tekler her konuda kazanır :) şşş.

Farmerfam dedi ki...

monopoly de bile cift atan tekrar oynuyor ne alakası var teklerle :D