10 Şubat 2009 Salı

Jack Daniel's Rock Competition 2009


Arkadaşlar fazla söze gerek yok sanırım, bana gelen e-postayı aşağıda paylaşıyorum. Soul Shredder grubu olarak çalışmalarımız bu akşam başlıyor :)

Dünyada 100’ü aşkın ülkede amatör rock müzisyenlerine destek veren Jack Daniel’s, Türkiye'de 4. “Jack Daniel’s Rock Competition” ile amatör rock müzik gruplarına fırsatlar sunmaya devam ediyor. 1892 yılında kendi müzik grubu "The Silvet Cornet Band"i kuran Jack Daniel’ın müzik mirası tüm dünyada yaklaşık 100’den fazla yıldır devam ediyor. Amatör rock müzik gruplarının kendi şarkılarının demolarını göndererek başvurabilecekleri Jack Daniel’s Rock Competition 2009 Finalleri 11 Nisan 2009’da...

Yarışmaya katılmak için son başvuru tarihi 23 Mart 2009. Başvuru, katılım şartları ve yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiler için www.jdrockturkey.com adresini ziyaret edebilir veya 0212 274 16 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

3 yorum:

atil dedi ki...

uzun zamandır doğru düzgün müzik yarışması yoktu, bu yarışma güzel bir organizasyona benziyor. çalışmalara hemen başlamalıyız hatta hazırladığımız demoları burdan halk oylamasına sunup öyle gönderelim :D

JD rocks!!!

happy owl ironic dedi ki...

sabırsızlık la bekliyorum demolarınızı. Merak içerisindeyim. . .

Fücur dedi ki...

Aslında var kayıtlar yaptığımız fakat hemen yayımlanması taraftarı değilim çünkü çok ham şeyler oldu... biraz uğraşalım iyisi mi pazar günü falan sonra görücüye çıkarırız. Bu arada Soul Shredder ismini de değiştirmemiz gerekiyor sanırım :)