15 Şubat 2009 Pazar

Tırnakları Kırılınca Yıkıldı



O dünyanın en uzun tırnaklarına sahipti. Bir tırnağı 8,5 metreydi. Guinness rekorlar kitabına girdi. Şimdi ise o tırnaklar kırıldı.

ABD'nin Utah eyaletinden Lee Redmond'ın, Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na giren uzun tırnakları trafik kazasında kırıldı...

Yerel basın ve Guinness'in internet sitesinde yer alan habere göre, Redmond, 1979'dan bu yana kesmediği tırnaklarını trafik kazasında kırdı.

Salt Lake kentinde yaşayan Redmond'un geçen yıl ölçülen tırnaklarının toplam uzunluğu 8,5 metreyi buluyordu. Redmond'un yalnızca sağ elindeki başparmağı yaklaşık 90 santimetre ölçülmüştü.

Kazada ağır yaralanan Redmond'un da Salt Lake'de hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ama o en çok kırılan tırnaklarına ağladı.

7 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

o tırnaklarıyla günlük hayatını nasıl sürdürüyordu acaba?

deserthawk dedi ki...

bide uyurken çekmişler fotoyu abi iğrenç şeylerden bahsetmek istemem ama düşünsene bunun yemek yaptığını falan ıııııy demek istiyorum. sadece bu noktayı belirtmek istedim :) bide hareketsiz uyuyabiliyo galiba yoksa bu kadar süre kırılmadan nasıl yaşamış ki.

Farmerfam dedi ki...

uyurken sanırım bakır gibi bişiden koruma takmıs eline baksanıza :D el deliye hasret biz akıllıya diyeceğim ama bakıyorum el de de deliden bol bişi yok

deserthawk dedi ki...

ellerini nasıl yıkıyo acaba

desertrose dedi ki...

Büyük bir ihtimalle bu kadının bir bakıcısı vardır. O giydiriyodur, yediriyodur ve içiriyodur. Ayrıca en çok da o sevinmiştir, tırnaklarının kırıldığına. Sanırım üstteki fotoda kırılmış hali olmalı. Düşünmek bile istemiyorum bu kadına sürülen ojenin miktarını, 1 şişe bitiyodur herhalde, tabi bunun kuruması da var. 2 saat üfleki kurusun hehe Tek kelimeyle KABUS !!! :D

happy owl ironic dedi ki...

bu kadar uzata bildiğine göre besleyici bişilerde sürüyordur her gün. yoksa bu denli uzayabileceğini sanmıyorum.

Bloodlust dedi ki...

Tek kelimeyle iğrenç.İyi olmuş pis cadıya...