11 Şubat 2009 Çarşamba

Son Yazma Aralığı

Merhabalar arkadaşlar, Bu yazımda son yazma aralığı dediğim aralığı tartışmaya açmak istiyorum. ne zamandır bir tartışma yazısı atılmadı eh vakti gelmiş o zaman. şimdi öncelikle terimi açıklayalım. kendi uydurduğum bir terim olduğu için bilmemeniz çok normal.
Şimdi bir kızla erkek tanıştılar. ve görüşmeye başladılar. yüz yüze dialoga girdikleri süre arttıkça birbirlerine yazmak için olan azan aralığı daralır. yani yeni birisiyle tanıştınız görüşüyorsunuz ama niyetinizi belli eder bir hareket yapmadınız aradan zaman geçiyor siz hala bir hamlede bulunmuyorsunuz. işte o geçen zaman sizi o kişiyle normal arkadaş hatta daha kötüsü kanka olma yolunda sürüklüyordur. Şayet herhangi bir hamle yapmak için çok geç kalırsanız bir de bakarsınız ki çok yakın arkadaş yada kanka oluvermişsinizdir. olaya böyle yaklaşırsak sizce bu süre ne kadar dır. 5 erkek 5 te hatun tanıdığımızın fikrini aldık. yanıtlar aşağıda, FarmerFam arkadaşımıza bu konudaki yardımlarından ötürü teşekkür ederim.

erkek 1; 3. görüşmeden sonra; 12 saat yüzyüze diialog eder yaklaşık .
erkek 2; 1 haftanın sonunda halledilmiş olmalı toplamda 3 kez görüşülse o bir haftada 4 er saatten (ki çok fazla bence) 12-16 saat arasında yazılmalı. max 16 de.
erkek 3; 4 saat falan benim için ama unuz süre arkadaş kaldıktan sonra değişen ilişkilerde gördüm.
erkek 4;2 şer 3 er saat görüşmeler olarak düşünüyorum 3-4 görüşme sonra hala bir numara yoksa olmaz o iş 10-12 saat başbaşa görüşme diyebilirim.
erkek 5; 3. gün üstüste birlikteyseniz ve hala yazmadıysan geçmiş olsun, ilk gün 4 saat diyelim ikinci gün 3 saat üçüncü günde 4-6 diyelim yaklaşık 13 saat


hatun 1; 4 ay diorum. saa tolarakta her görüşme 4 saat desek haftada 2 görüşmeden 32 saat.
happyowlironic; hehe lan çocuk sana 32 saat yazmasa, sen yazarsın çocuğa 4 aybeklermisin sen hiç
hatun 1;beklememm hihihi

hatun 2; benim için farketmez yoktur öle bi süre, mesela eski erkek arkadaşımla 10 kere
görüştük bişi yoktu sonra bi konsere gittik beraber, yakınlaştık.

hatun 2; hatun 3' cüğüm , şimdi kendisini bilime adamış bazı arkadaşlarımız bir araştırma yapmaya karar vermiş, senin de görüşün almak istiyoruz:
bir er kişi ve bir dişi birbirlerinden hoşlandıklarını bi şekilde belli ediyorlar bir vakit
sonra aradan zaman geçiyor ...Sence, kaç dakika, saat, gün, hafta sonra bunlar kanka olma ihtimali doğar ? soro budur..buyur bakalım hatun 3; o hatun kişi ben olsam ertesi gün lakin normali 2-3 aydır kanımca
hatun 2; saol canım .

(soru yalnış aktarılmış gibi geldi bana devreye girme ihtiyacı hissettim)
happyowlironic; bir çocukla tanıştınız hoşunuza da gitti, sizin bir belli etmeniz lazım niyetinizi yada hamle yapmanız lazım, ama bunu yapmıyor ve bekliyorsunuz. yüz yüze görüşüyorsunuz bu arada çocukla niyetinizi belirtmek için ne zaman çok geçtir yani ne kadar süre geçtikten sonra artık o çocukla kanka olmuşsunuzdur.
hatun 3; hım yok öle bişi
happyowlironic; işte o son yazma süresi dediğim süreyi arıyoruz
hatun3;her zaman yazılabilir

hatun 4; bunun bir çok sınıfı olabilir adam çok iyibir konuşmacı ve profesyonelse eğer bu 4 buluşmadan da uzun sürebilir ama sıradan bir beyne ve tecrübeye sahipse kendini ilk buluşmada belli eder tecrübelerim böle dio

hatun 5; 3. buluşma diorum ben.

yorumlar şu an itibariyle açılmıştır. buyrun müzakereye;
Araştırmacı müzakereci Happyowl iyi günler diler.

3 yorum:

figment dedi ki...

Erkeklerin cevapları tutarlı olmuş epey. hatunlara bir ortalama sunabilmişiz. Neymiş, eleman 10-13 saat sonra hala açılmamışsa size, unutun gitsin.

Hatunların cevaplar karışık biraz. (eheh zaten ne beklenirdi:D)

deserthawk dedi ki...

bu erkek 1, hatun 4 vs bilmiyorum kim ama merak ettim açıkcası sanki böyle bir 100 kişiye sorduk en çok aldığımız cevap falan ki gibi bir havası olmuş ama şu hatun 1 e ohaa demek istiyorum. 4 ay ne abi 32 saat ne :) 32*4 oluyor buda 128 yapar. verdiği kritere bak neyse şimdi bu konu hatunlar ve erkeklerde biraz farklı ele almak istiyorum. bu ufak hatırlatmadan sonra hatunları ele almak istiyorum bunlar genelde çok dikkatli olurlar hatta genelde değil her zaman dikkatlidirler. yani bunların bir zamandansa kısmı değil ne kadar az zamanda harekete geçerse bir erkek o kadar başarılı olabilir tabi optimalleri unutmamak lazım. çünkü her yaptığı hata hatun tarafından eksi olarak değerlendirilir. ve hatunun yazma ihtimalini düşürür o yüzden çok dikkatli olmak lazım. erkekler içinse dediğim gibi en optimal zamanda başlaması lazım yazma olayına çok erken başlarsa noluyoruz be karşılığını alabilir çok geçikirse sen kimsin ki bana yazıyosun hahaha diyebilir. bu yorumdan sonra bakalım ne gibi bir kaşılık gelicek :)

desertrose dedi ki...

:) bu kişiden kişiye değişir mr. hawk ama sen doğru bi yaklaşımda bulunmuşsun :) aferin ;)
hmm eğer hoşlandığımı belli ediyorsam ve görüşmeler başlamışsa, haftada 2-3 defa buluşma ile 3.haftada hala bi hareket yoksa bitmiştir o iş. Eğer utangaç biriyse max. 3 hafta daha beklenebilir. Kanka olabileceğimi sanmıyorum ümidimi keser, bunalıma girer giderim :)