6 Şubat 2007 Salı

Fücur = Anıl ULUYÜCE

Sevgili Blog, en çok yazı yazan adam olarak tanıdığınız Fücur olarak sesleniyorum. Daha önceden ismimi vermiştim fakat Kim Kimdir kuralımıza uyarak sizlere ivedilikle kendimi tanıtıyorum.
Anıl ULUYÜCE beş haziran bindokuzyüzseksendört Ankara doğumlu bir gençtir. Grafik tasarımcısıdır ve matbaada çalışır. Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunudur.

Değerli Blogumuzu İlker Serkan Tozlu ve Levent İnallı ile kuran arkadaşlardan biriyim. FC49 logosu ve blogumuzun logosu bana aittir. Diğer tasarım çalışmalarımı görmek isteyenler http://uluyuce.deviantart.com adresinden çoğuna ulaşabilirler. Bu sitedeki çalışmaların tümü ticari olmayan şahsi tasarımlardan oluşmaktadır. Hakkımda daha fazla bilgi edinmek isteyenler http://www.uluyuce.com/anil adresinden kişisel sayfama, http//www.uluyuce.com adresindende işyerimin sayfasına ulaşabilirler. Saygılar sevgiler dilerken belirtmek isterimki Fücur ismi sadece blogumuza özgü kullandığım bir takma isim olup başka hiçbiryerde bulunmamaktadır. Ayrıca fotoğraftaki görüntü asıl imajım olup sakallı, sakalsız, uzun saçlı, topuz, kel vb... her türlü kombinasyonda birçok görüntüm mevcuttur.

Hiç yorum yok: