6 Şubat 2007 Salı

Pink Floyd - Pulse

Eveeeet geldik zurnanın zırt dediği yere. AAaaa zurnayla shine on mu çalsak ? bak bi o denenmedi galiba :) Sulukule big bang yaparız bizde ismimizi heheh :) Fitneyle kurarız ancak biz böyle bi grubu. Pink Floydu cüra ve zurna eşliğinde harmanladık anadoluya sunduk deriz.

Bırakalım geyiği di mi ! Yukarıda ne yazıyosa ona konsantre olalım arkadaşlar. Pulse albümü olanlar varsa bilirler CD kabının yan köşesinde bir led devamlı yanar söner. Gerçekten bir albüme yakışır bi tasarım. Özelliklede ismi PULSE olan için.

Albüm grubun Roger waters olmadan yaptığı son şaheseridir. Bunun üstüne Floyd albümü Ne konser ne stüdyo olarak çıkmamıştır. Bazı toplamaları saymazsak tabi. David Gilmour'un karısıyla iletişememesinin sonucu ortaya çıkan The Division Bell albümünün tanıtım turnesi kapsamında gerçekleşen bu muhteşem konser kaydı iki disk olarak yayımlandı. 2006 yılında ise DVD video olarak piyasaya sunuldu. Değerli hırvat blogcu arkadaşımız albümü 320kbps mp3 olarak upload etmiş. Kendisine çok teşekkürler (hırvatça bilmiyorum malesef ve bu görevi Fitneye veriyorum) işte setlist ile beraber efsanevi albüm.

Buyrun burdan yakın
http://lix.in/2babb3

Disc: 1
01. Shine On You Crazy Diamond
02. Astronomy Domine
03. What Do You Want From Me
04. Learning To Fly
05. Keep Talking
06. Coming Back To Life
07. Hey You
08. A Great Day For Freedom
09. Sorrow
10. High Hopes
11. Another Brick In The Wall (Part Two)
Disc: 2
01. Speak To Me
02. Breathe
03. On The Run
04. Time
05. The Great Gig In The Sky
06. Money
07. Us And Them
08. Any Colour You Like
09. Brain Damage
10. Eclipse
11. Wish You Were Here
12. Comfortably Numb
13. Run Like Hell

1 yorum:

Silentmoon dedi ki...

Her eve bir pulse kampanyası başlatmış durumdayız, şu anda Arda Anıl ve bende birer kopya bulumaktadır.. herkesin sahip olmasını önerir ve dilerim