10 Şubat 2007 Cumartesi

Vincent Cavanagh & Duncan Patterson @ Ankara 8/12/2006

Anathema'nın akustik bir konseriydi, işte yukarda da yazdığı gibi Duncan ve Vincent vardı. biz de görmüş olduk kimmiş bu adamlar. Gölge Tunalı'yı şimdiye kadar hiç bu kadar güzel görmemiştim (aşağı kat) ışıklandırma ile ve biz içeri girdiğimizde yere oturmuş anathema bekleyen o insanlarla akustik havasına girmişti mekan. Neyse konser de güzeldi, yeni şarkılar öğrendik, eskiden bildiğimiz güzel şarkıların coverlarını dinledik (Pink Floyd,Beatles), duygulandık.

Vincent'ın şarkı aralarında aşırı uzun konuşması,Duncan'ın da bu araları iyi değerlendirip Şampanya şişesini ağzından düşürmemesi akustik olan bu konseri "zil ve zurna ile akustik" kıvamına getirecek diye korksam da olmadı :) Yine de nedeni bilinmez "DJ session" kısmı diye bişi olmadı. Belki daha çok şarkı çalmak için yapmışlardır.

Güzeldi, harastı, bitti...

1 yorum:

Fücur dedi ki...

sevgili figment arkadaşımla beraberdik bu konserde, gerçekten hiç anathema dinlememiş birisi olarak o geceden memnun kaldım. Açıkçası Beatles'ın Eleanor rigby'si ve Pink Floyd'un iki akustik Final Cut parçası geceye renk kattı. Ve tıklım olan gölge tunalı iyice melankolikleşti.