27 Şubat 2007 Salı

Anna Nicole Smith


Herkesin bildigi gibi yakin bi zaman icinde Anna Nicole Smith oldu.Bu yaziyi onun buyuk bi hayrani oldugum icin yazmiyorum. Bildiginiz gibi Anna petrolcu bilyoner Howard Marshall ile evliydi, ne icin evli olduguda belliydi.Adam oldukten sonra Anna adamin mirasindan 1 cent bile alamadi,bunun sebebi Howardin ogullari 20 milyon dolar harciyarak mahkemenin Anna'ya mirasi vermesini engellemis olmasidir.Ve bunuda gizlemiyorlar.Anna olmeden 2 ay once Howardin oglu burdaki haber kanallarina cikarak "gerekirse bi 20 milyon dolar daha harcarim ama genede Anna'nin bu davayi kazanmasini onlerim"dedi.
Anna Nicole nasil öldu bi yana birakalim gelelim Amerikadaki mahkemelerin nasil calistigina.Ne olursa olsun bu kadin Howardla evliydi ve aralarinda prenup anlasmasida yoktu.Burdaki mahkemelerde hic bir zaman hakim anayasadaki kurallara bakmaz .Sadece yapilmasi gereken 10 tane juri uyesini inandirmak,bu da kanunlarin hep zenginlerden yana oldugunu gosteriyor. Anna Nicole bi ornek Oj Simpsonda baska bi ornek .
Kissadan hisse bu ulkede demokrasi yok.....

4 yorum:

Fücur dedi ki...

Dostum ne demokrasisi o ülkede hak yok hukuk yok eşitlik yok... birsürü evsiz var aç var seri katil var. Düzen var rant var emperyalizm var. Sinanım gel sen beni dinle Turkiyeye gel. Bırak uçkurunun peşini :)

Fitne dedi ki...

herşeyden önce o ülkede sinan var be güzelim fücur.
daha ne olsun ?
hığğ ?
daha ne olsun ...

Fücur dedi ki...

olsun olum ben memnunum sinanın olmasından. En azından adamlar türkleri sarışın tanır :) gerçi başka icraatlarda iyi temsil ediyomu bizi bilemem ama ...

Sinan dedi ki...

Merak etmeyin siz her turlu icraatta 1 numarayim sarisin ve siirtli olmamin avantajlari cok:)