16 Şubat 2007 Cuma

The Illusionist


The Illusionist, senenin konusu seçilen sihirbazlıkla ilgili filmlerden bir tanesi. Ancak pek çok sihirbazlık filminde sırların açıklandığını söyleyebiliriz ama bu film pek çok sırrı içinde barındırarak bitiyor. "acaba bunu nasıl yaptı" dedirten filmlerden bir tanesi, her sihirbazlık filminde olduğu gibi bu filmde de sonunu süpriz bir şekilde bitirme çabası içine girmişler insanlar kılıktan kılığa girdiği, makyajın üst saflarda dolaştığı ancak vakit geçirmek için izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi. Filmde Edward Norton'nın her zaman olduğu gibi oyunculuk adına iyi bir performans sergilediğini söyleyebiliriz.

2 yorum:

Fücur dedi ki...

Aklını alırım deserthawk. Çok pis ilüzyonlar öğrendim. Gel ben sana gösteriyim o filmdeki hayalet numarasını. Ama dediğin gibi filmde biraz "yok artık ebesinin nikaaaa" dedirten durumlar var şüphesiz :)

Silentmoon dedi ki...

Genede benim uzun zamandrı izlediğim en güzel filmlerden biri, belki yeni çıkan filmlerinin çoğunun kötü olmasından dolayı bu öne çıkmış olabilir ama genede ben çok sevdim çünkü filmin sonu bana eski görevimiz tehlike dizisindeki tadı verdi.