14 Şubat 2007 Çarşamba

Leon



1994 yapımı bu film benim kesinlikle koleksyonuma katmak istediğim filmlerden birisidir. işinde çok iyi olan bir kiralık katildir Leon. Soğukkanlı ve duygusuzdur aynı zamanda. Ve günün birinde herşey değişir. Hayata dair, duygulara dair bir film bence. ve gene bence herkez en az bir kere izlemeli.

başrollerde Leon adıyla Jean Reno, Matilda adıyla Natalie Portman oynuyor.

iyi seyirler emin olun pişman olmıycaksınız film hakkında detaylı bilgiye vede trailer ına aşağıdaki linkten ulaşa bilirsiniz.

http://www.imdb.com/title/tt0110413/

3 yorum:

Bloodlust dedi ki...

Happy owlun eline sağlık bu film seçimi için. O tanıtmasa benim tanıtacağım 3. film kesinlikle Leon olurdu. Harika bir film. Bir antikahraman hikayesi ki ben antikahramanları her zaman daha çok sevmişimdir. Bir kiralık katille 14 yaşındaki bir kızın dostluk hikayesi.Natalie Portmanın ilk filmi sanırım. Sanırım diyorum çünkü 1994 te iki filmde birden oynamış. Hangisi ilk bilemedim. Ama bu filmle ünlü olduğu kesin. Ayrıca Gary Oldman kötü karakteri okadar başarılı canlandırmış ki filmde adamdan nefret ettim:)Filmin müzikleride çok başarılı.

Silentmoon dedi ki...

Bende bu filmi çok severim ve bu yüzden elime geçen ilk fırsatta demir kutuda olan (müthiş bi görüntü bir dvd kutusu için)uncut versiyonu almayı düşünüyorum herkese önerilir.

Deniz Thetis dedi ki...

Kapanış jeneriği akmaya başlarken araya giren Sting şarkısı ''Shape of My Heart'' hiç olmadığı kadar hüzüne bürünüyor. İntikam üzerine müspet tavrı ya da dramın yoğunluğu tartışıladursun velhasılıkelam ''iyi'' çekilmiş bir film...