4 Şubat 2007 Pazar

Orjinal Roxanne dinleme fırsatı

Hocam bomba bi haber veriyorum müzik dünyasından. The Police diye tabir ettiğimiz efsane rock grubu 49. Grammy ödüllerinin açılışı için birleşiyormuş. Kesin Cnbc-e falan verir izleyin hatta kaydedin benden söylemesi. Çünkü 90larda Andy Summers'ın ve Sting'in yumruklaşarak ayrıldıkları canlı yayındaki kavgadan sonra çok zor bi birleşme haberi.

Pink Floydu gördümya şu ömrü hayatımda artık ölsemde gam yemem diyenlerdenseniz bişi diyemem ama gerçekten 80lerin efsane grubu Police'in birleşmeside bir okadar olağanüstü kanımca kankaaa.
Sting, Andy Summers ve Stewart Copeland'den oluşan Police en son albümünü 1984 kaydedip ayrılmışlardı. Andy Jazz albümleri yaparken Sting aldı başını yürüdü zaten. Stewart ise kendi çapında pardon kendi çapından büyük film müziklerine imza attı bugüne kadar. BBCden öğrendiğim haberde şöyle yazıyor.

Music journalist Chris Salmon said their reunion was "massive news". "There are definitely some bands who said they wouldn't reform until hell freezes over and The Police were one of those bands," he said.

11 Şubat !! Kaçırmayın !

1 yorum:

figment dedi ki...

Sanırsam dünya turnesine de çıkıyorlarmış birleşme Grammy ile sınırlı kalmamış yani, Mayıs ayında başlayacakmış turne, Kanada'da. Sonra Amerika, Avrupa , Güney Afrika, Avustralya, Yeni Zellanda.. vb. Ama yeni albüm için kimse birşey bilmiyormuş.. bugün duydum Kaynak NTV sabah haberleri :)