20 Şubat 2007 Salı

Radyo Odtü

Bu aslına bakarsanız bir teşekkür yazısı.Bu yazı gerçekleri anlatan bir yazı. Bir zamanlar "Queen çalıyor" diye radyo'nun telefonuna bağırdığımızı hatırlatmak istiyorum(ficür ve ironic'e özellikle). Başka bir zaman ironic ile bir pazar akşamı o bir kanepeye uzanıp jazz dinlediğimizi hatırlıyorum. Arabanın fm bandında devamlı radyo odtü'yü değiştirmediğimi biliyorum. Ama bu radyo Odtü "Duygu" gibi bir dj gördüğünü zannetmiyorum. Bu yazıda ona teşekkür etmek istiyorum. Gerçekte, radyoodtü'nün isteklere pek fazla önem vermediğini görürebilirsiniz. Benim istediğim "Enjoy the Silence" parçasını çalıcam demesine rağmen(figment bilir), Duygu hanım çalmadı.(bilenler bilir depeche mode'dan şşş) açıkçası ben bu duruma üzüldüm. Ancak tekrar aradığımda dj Duygu, benim söylememe izin vermeden bu parçayı çalamayacağını söyleyip özür diledi. Bende o zaman Rolling Stone'stan Angie parçasını istedim(yayın akışını bozup çalıdığın için Duyguya burdan teşşekür etmek istiyorum) . Bütün Radyo Odtü ailesine hala bozulmadığı ve bandı 103.1 değiştirmemize izin vermediği için teşekkür ediyorum.

6 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

Kesinlikle Deserhawk a katılıyorum. Ankarada en çok sevdiğim şeylerden biride Radyo Odtü dür. izmire geldiğimden beri Radyo dinlemiyorum mecbur kalmadıkça. Canım çok radyo dinlemek istediğinde de internet üzerinden Radyo Odtüyü dinliyorum. Kopamadım bu radyodan. Ayrıca Jack night yaptığımızı ve türkiyenin 4 bir yanından internette "wish you were here" isteyip çaldırttığımızı gene türkiyenin dört bir yanından aynı anda dinlediğimizi de hatırlıyorum. Teşekkürler Radyo Odtü. Bu radyoyu internet üzerinden dinlemek için aşağıdaki adrese girip Canlı Yayın yazan kırmızı düğmeye tıklamanız yeterli.
http://www.radyoodtu.com.tr

figment dedi ki...

kesinlikle katılıyorum.. radyo odtü eski günlerinden biraz uzak olsa da, hala dinlenebilecek en iyi radyo bence de. Duygu'ya da teşekkür etmek lazım 5 şarkı için ;).. ama yeri gelmişken. Gamze'yi de özlediğimizi belirtmek isterim.

Silentmoon dedi ki...

Levent bir akşam bir tepenin başında içerken kulağıma telefonu dayayıp "en sevdiğin şarkıyı söyle" demesiyle, telefonun açılması ve karşıdan gelen "iyi akşamlar, dinlemek istediğiniz parçayı söyleyin demesi",benimde MSG den Nightmare istemem ve telefonu kapattıktan sonra daha olayı kavrayamadan Radyoodtu'nün MSG den Nightmare dinlemeye başlamamız hatta live olarak nasıl unutulabilirki ve tahmin edersinizki bir radyo kanalı size kendine sonsuzadek nasıl bağlarsa öle bağlandık radyoodtuye....
Long live to RockRoll
Long live to RadyoOdtü

Fücur dedi ki...

Arda Denli , Queen çalıyoooor :)
Kurban olsun odtü size. Türkiyenin en kapitalist üniversitesinin üç beş adamla 10 senede radyoculuk için geldiği en iyi noktadır kanımca. Ankarada en büyük vericilere sahip en pahalı radyodur TRTden sonra. Çalınan müzikte kaliteden ödün vermiyor yıllardır zaten. İyi müzik dinleyin iyi müzik dinletin derken, lafımı özlü bir sözle bitirmek istiyorum; Delikanlı adamın Hiple Hopla işi olmaz !

Fitne dedi ki...

Ben beğenmiyorum, İbrahim Tatlıses'e yeterince şans tanımıyorlar.

Bloodlust dedi ki...

İboya yeterince şans tanımadıkları gibi gecenin saat üçünde figmentle istediğimiz Sultans of Swingside çalmadılar.Acayip acayip aşk şarkıları kıvamında birşeyler çalıyolardı. Neymiş efendim rotasyona uymazmış. Kınıyorum.