2 Şubat 2007 Cuma

Random

Ben size Ankaranın güzide mekanlarından biri olan Random ı tanıtmak istiyorum. Uzunca bir süredir uğramadığım mekanda, son halinden herhangi bir değişiklik olmaması dikkat çekti. Sadece hizmet esnasında servisin biraz yavaş olduğunu ,American patateslerin olduğunu ve balık yakalayıp geldikleri
gördük.
Bunların yanına şu yanda görmüş olduğunuz arkadaşlarında var olduğunu bir tanesinin kendisini daha tanıtmayan sağ daki fücur(A.U.)(22) diğerinin isim vermekten çekinmeyen Çağlar olduğunu belirtmek isterim.

Bunun yanında mekanda hiç beklenmedik bir şekilde şu yanda görmüş olduğunuz gibi güzel kızların geldiğinide belirtmeden edemiycem. Büyük operasyonlar neticesinde şu kareyi yakalayıp blogumuza yerleştirmek istedik.
Arkadaşlara sesleniyorum mekanlar tanıtımlarını lütfen fotoğraflı
yapalım kim var kim yok görelim. :P

1 yorum:

Fücur dedi ki...

Sevgili deserthawk ; lafım sana !
Dün şu resmi çekmek için onca uğraşımdan sonra bana çamur atman gerçekten üzücü, fairplay çerçevesine oturmayan bi hareket. Ayrıca neden sadece kendi beğendiğin kızın resmini koyuyorsun arkdaşım ! Binbir katakulle ile barın sağında boy gösteren prensesinde resmini istiyorum.
Ayrıca kendimi daha önce tanıtmıştım blogumuza dikkatli bakarsan. Ama illede resimli otobiyografimi istiyorsan ilerki günlerde koyarım mutlak.
Son olarak yazılarının artmasını temenni eder, sadece beğendiğin kızların olduğu playboyluk yapabileceğin barları değil dinlediğin müzikleri okuduğun kitaplarıda bizimle paylaşırsan belki seni daha çok bağrımıza basarız. İyi çalışmalar yavrum.