25 Şubat 2007 Pazar

Reac Table


Evet millet. bilim kurgu filmlerinde izlediklerimiz yavaş yavaş hayata geçmeye başladı. Bu da onlardan biri. Reac table bir müzik aleti.Buradan beni bu konuda haberdar eder kuzenim Berkay'a teşekkür etmek istiyorum.Bu müzik aleti yada benim tabirimle mühendislik okurken lab larda sürekli oynamak istediğim function generater la sytizizer (nasıl yazıldığı hakkında bir fikrim yok) 'ın birleşimi. tarif edilmez birşey. izlemeniz lazım. aşağıda you tube videolarının linkini veriyorum ve kaçar dakikalık videolar olduklarınıda. Müzik tamamen değişiyor. Peki siz buna hazırmısınız?!?
3:02
http://www.youtube.com/watch?v=MPG-LYoW27E
3:31
http://www.youtube.com/watch?v=WEDia3CFdfg&mode=related&search=
9:00
http://www.youtube.com/watch?v=Zodf6_YGujo&mode=related&search=
ayrıca birde bu garip aleti yapan adamların internet sayfası olduğunu tahmin ettiğim sayfanın adresini veriyorum;
http://mtg.upf.edu/reactable/
detaylı bilgiye bu sayfadan ulaşa bilirsiniz.
Son olarak bu aletin türkiye distürbitörlüğünü (bununda nasıl yazıldığını bilmiyorum fitne doğrusunu yazar nasıl olsa (;> ) alsak 5 yıl sonra köşe oluruz demek istiyorum.

2 yorum:

figment dedi ki...

...anlam veremedim.. mantığım almadı.. bi de touch screen hede höde bişi vardı onu da anlamamıstım zaten...demekki bana gore degil bole seyler...

ama keyifli gorunuo alet (alet?!).. her eve lazım

haa... bu arada aktivitelere bu geceki zod u yazmamışsın.. aktive içindeydik.. her zamanki gibi güzeldi gidildi görüldü, keşke olsaydın!!!!!

Fücur dedi ki...

Evet zodiaca gittik Fücur göt oldu :)