8 Şubat 2007 Perşembe

Serzenişim yaradana

Şu sağda gördüğünüz muhteşem mahlukata aşık oldum sayın seyirciler. Bulan gören varsa 7/24 acil hattımıza başvursun lütfen.
Tabiki tanıyosunuz. Beren Saat kendisi. 1984 Ankara doğumlu, Başkent üniversitesinde okuyor ve şu sıralar Atv'de yayınlanan Hatırla Sevgili isimli dizide oynuyor. Sevgilisi varmış zaten maalesef. Bence geleceğin çok iyi oyuncularından biri olacak kendisi. Dikkat edin bu kıza bak demedi demeyin ! (bkz : Beren sadece gülsün ben baston yutmuş gibi dikiliyim yamacında)

5 yorum:

Aikanaro dedi ki...

Bıde yakından gormek lazım.. Burdan gozuktugu kadarı ıle oyle yanında baton yutmus gıbı beklenıcek bı tıp dııl.. Asıl su yalancı yarımdekı merve bısı varya.. ıste o bence..

Sinan dedi ki...

Bence oyle aman aman cok guzel bi hatun degil,aikanaronun dedigi gibi yakindan gormek lazim ...

Adsız dedi ki...

iki topaç çıkmış vay güzel degil vs diolar. haddiniz bilin. hayatınızda yanından geçtinizmi bu kadar güzelinin :)
onu bunu boşverde fücurcum
bu nadidenin eskiden bizim maallede oturduu söylentileri var
cem die bi bebe vardı şişko onun kardeşi diolar
gözlerim yaşarıyo duydukça bunları
vah talihsiz başımmış vahmış

Bloodlust dedi ki...

Arkadaşlar bu Berenle el sıkışmışlığım, iki çift laf etmişliğim vardır. Bu kızın dizilerde Mahsunla filan oynamasından önceydi tabi. Ünlü oldu bizi unuttu.Şaka bir yana Bereni her gördüğümde üzücü bir olay gelir aklıma. Kendisinin o zamanki erkek arkadaşı,kuzenimin çok yakın bir arkadaşıydı. Zaten bu vesileyle tanıştık. Sonra bu çocuk bir trafik kazasında öldü. Yaşı 20 filandı:(.Bu olaydan 1-2 yıl sonra Bereni televizyonda görünce şok olmuştum. Oturduğumuz yarım saatlik süredeki izlenimlerim; çok duru bir güzelliği olduğu ve çok hanım hanımcık bir kız olduğuydu.Dizilerde oynayacak bir tipe asla benzemiyordu.Ama neeerden nereyeee.Hayat işte...
Bu arada ATV deki saçma sapan bir dizi olan Şöhret'te Ahu Türkpençenin arkadaşı rolünü oynayan Bengi Öztürk;Üniversiteden alt dönemimdir. Kendisinin adı okulda "motor"a çıkmıştır. İlk önce Türkiyenin Yıldızları adlı gerzek yarışma programına katılmış, sonra aynı programda sunucu olmuş, sonrada kapağı bu diziye atmıştır. Kendisi için hayırlı olduğu kanısındayım.Çünkü insan kaynakları alanında başarılı olabilme şansı, öküzün kavağa çıkmasıyla veya açık bir havada başınıza yıldırım düşme olasılığıyla aynıydı:)Kendisi, ben ve arkadaşlarımın her sınavda oturduğu sıranın bir arkasına oturmamıza ve bütün sınavlardan çakmamıza sebep olmuştur. Nedeniyse giydiği düşük belli kotlar ve kısacık bodylerin arasında kalan bölgeydi. İşte size iki dizi oyuncusu. Ve dağlar kadar fark. Dediğim gibi nerdeeeen nereye. Hayat bu...

Fücur dedi ki...

Bak fitne birader Tesla konusunda ayaanı denk al. Ama Beren'le tanıştıracaksan beni durum değişir :) Şu yorumları okuduktan sonra vay anasını sayın seyirciler diyorum sadece ve blogumuzda Beren ile tanıştıracak insan arayışına giriyorum :)

Ha birde daha önce blogumuza katkıda bulunmayan şafakatsizlerin hatun görünce bakıyorumda hemen konuşası gelmiş. Lafım size artisler. Anladınız siz onu. Beren gibi birine o kadarda güzel diil diyecek adam gözümde desperate housewife dır dahada olmadı GAYdir.