11 Şubat 2007 Pazar

Süper Kahraman Olmanın İlk Adımı!

Evet millet, şimdi diyelim ki süper kahraman olmaya karar verdiniz. Ve size böyle bir şans sunuldu ancak sadece bir tane özel yetenek seçebilecek siniz! Hangisini seçerdiniz?
Size ilham vermesi açısından aşığıda birkaç özel yetenek örneği vericem;
Uçmak;
Herkesin hayalidir uçmak ama bu özelliği seçmeden önce iyi düşünün. sadece uçmak sizi süper kahraman yapar mı?
Görünmezlik;
İstediğiniz zaman görünmez olabilirseniz bir çok şey çok kolay olucaktır. Tabi kıyafetleriniz sizinle birlikte görünmez olmuyorlar bunuda düşünün(;> seçim yaparken iyi düşünmek lazım, unutmayın tek seçme şansınız var.
Düşünce Okumak;
Bir yetenek mi? yoksa bir lanet mi? durumu biraz açık hale getirelim istediğiniz zaman odaklandığınız kişinin düşüncelerini okuya bileceksiniz diyelim mesela!
Zamanı Durdurmak;
istediğiniz zaman zamanı durdura biliyorsunuz, siz hareketlerinize devam edebiliyorsunuz,ancak bütün evren durup sizin zamanı tekrar hareket ettirmenizi bekliyor (;>
Ateşe Hükmetmek;
istediğiniz zaman vicudunuzun istediğiniz bölümünü alevlendire biliyorsunuz ve bu ateş sizi yakmıyor. Yani ateşten etkilenmiyorsunuz. Hatta etrafınızdaki mum çakmak kamp ateşi gibi sizden bağımsız ateşleride şekillendire biliyor yakıp söndüre biliyorsunuz. İlginç olucağı kesin.
Suya Hükmetmek;
Aynı ateş özelliğinde olduğu gibi etrafınızdaki suya şekil verebiliyor akışını ayarlaya biliyor suyu dondurup buza çevire biliyor yada buzu eritip sıcak su yapabiliyorsunuz.
Geçirgenlik;
istediğinizde vicudunuz geçirgen hale gelebiliyor ki bu şu demek duvarların içinden geçebilirsiniz, yada elleriniz bağlandığında iplerden hemen kurtula bilirsiniz. Aman dikkat duvarın içinden geçtiğinizde kıyafetlerinizin bir önceki odada kalıcağını aklınızdan çıkarmayınız(;>
Esneklik;
Burda bahsi geçen esneklik lastik gibi uzaya bilme oluyor. vicudunuzda hiç bir kemiğin kırılma şansı yok ve istediğiniz gibi uzata biliyorsunuz vicudunuzu. tabi hacim sabit kalıyor yani bu da şu demek siz uzandıkça vicut incelicektir. bi yerden sonra daha fazla incelemiyecektir sizde daha fazla uzanamıycaksınız. kapı altlarından geçmek yada anahtar deliklerinden içeriye sızmak eylenceli olabilir.
Benim aklıma şu an gelenler bunlar bunların dışında bir seçim yapmak istersenizde rahat olun hayal gücünüzü kullanın. ama unutmayın görünmez adam olucaksanız kıyafetler sizinle birlikte görünmez olamaz. yada viicudunuzu alev alev yakacaksanız siz ateşten etkilenmezken üzerinizdekiler etkilenecektir. Hadi bakalım kim hangi yeteneği istiyor ve neden ?

4 yorum:

figment dedi ki...

Selam, sanıyorum ki ben uçmayı seçerdim. süper kahraman olmama yetmesede, en azından ordan oraya uçar dururdum. sağı solu gezerdim :) belki uçularak halledilebilecek işler olursa da onları da yapıp local hero olarak takılırdım.

bi de ek yapmak isterim, sevip de kavuşamayacağınız bir sevgiliyi de uçmayı seçince otomatikman veriyorlar :D

Bloodlust dedi ki...

Düşünceleri okumak kabiliyeti kesinlikle. Ben razıyım bu lanete:)Yanına tanışmaya gittiğim hatunların "Nerden çıktı bu herif yaa" demelerini aklımda duymak isterdim:D. Ayrıca ilişkide hatun kişinin yaptığı kaprislerin asıl nedenini öğrenmek içinde birebir. Hatta bununla igili bir film vardı. Sanırım Mel Gibson oynuyordu. Gerçi William Wallace abimizi böyle zevzekliklerin içinde görünce beni üzüp düşündürtmüştü.Nerde 2 metrelik İskoç claymorunu savuran William, nerde düşünce okuyarak hatun tavlamaya uğraşan Mel. Tüh yazıklar olsun. Tabi ben 1100 lerin İskoçyasında yaşamadığım için ikincisini isterdim.Kusuruma bakmayın. Bu arada alakasız bir konu olucak ama belirtmeden geçemeyeceğim. Gerek Marvelın gerekse DC nin bütün kahramanları tayt mı giymek zorunda be? Yani sanki süper kahraman olmanın ilk kuralı tayt giymek. Gücü ne olursa olsun kılık olarak tayt illa. Saçmalık. Süper kahraman olsam asla ve asla tayt giymezdim. Kot, gömlek takılırdım. Bu yüzden Conan Diyorum ve yaratıcısı Robert E. Howard ı tebrik ediyorum. Bize taytsız bir kahraman sunduğu için. Gerçi Hyborian Age'de tayt olması saçma olurdu. Biliyorum çok uzattım. Ama aklımı çok kurcalıyan bir konuydu bu çizgi romanda tayt gerçeği.Conan dışında taytsız kahramanlar aklınıza gelirse bana söyleyin lütfen...

Bloodlust dedi ki...

Üst üste postlarım için şimdiden özür dilerim ama ilk postumdan sonra daha derin düşününce zamanı durdurabilmekte harika birşey olurdu. Ama bu gücüm olsa bi herodan çok gelmiş geçmiş en büyük villain olurdum heralde. Zamanı durdurabilmek . Seçenekler sonsuz gibi. ÖSS/ÖYS de zamanı durdurup bütün soruları kitap açarak yapıp Boğaziçine veya Yıldız Tekniğe girmek, Merkez Bankasını veya Amerikadaki Fort Knox'u soymak. Veya en azından her hangi bir Teknosaya dalıp en son model laptopları,ipodları LCD leri aşırmak, Boş bir ferrari veya porche bulup kimsenin hareket etmediği yollarda milleti makaslamak,En güzel hatunların banyolarına sızıp onları bir heykel misali seyredalmak.Ve daha tonlarcası:P

happy owl ironic dedi ki...

sevgili bloodlust bu dediklerini yaparsan süper kahramandan çok süper kötü adam olursun. bu durumda sana şunu söylemek istiyorum yukardaki biliyoda vermiyo bu yetenekleri (;>