14 Şubat 2007 Çarşamba

Türkçe

Efendiler, madem yazarak kendimizi ifade edebileceğimizi düşünüp bir blog açtık, yazmayı öğrenelim lütfen. O kadar zor değil emin olabilirsiniz.

4 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

üstadım azizim, imla kuralı noktalama işareti yada büyük küçük harflerle işi olmayan bir insan olarak kelimelerin doğru yazılışlarını unutan 3 sn lik bir hafızaya sahibim. bu durumda yazma özürlüsü olan ben bile buraya birşeyler gönderiyorum bulduğum yada bildiğim güzellikleri arkadaşlarımla paylaşıyorum. lafım post atmayanlara eğer sadece bu sayfaya girip okumak istiyorsanız bunun için yazar lık statüsünde olmanız gerekmiyor haberiniz olsun sadece sayfaya girerek atılan postlara yorumlar yazarsınız. olur biter.
ayrıca fitne insanın gönlü hoş olduktan sonra eyleniyormuş eğleniyormuş ne fark eder. (;>

figment dedi ki...

Türkçe'nin düzgün kullanılması gerektiğine katılıyorum.. Ayrıca, yakın bir zamanda post açmayan yazar arkadaşlarımızın zaten kendiliğinden bu siteden kopacaklarına da inanıyorum.Sonra kalan sağlar bizimdir diyip,yolumuza devam ederiz. Ama türkçeyi mükemmel kullanmadan da kendimizi ifade ediyoruz gibi geliyor bana, yeterki ifade edecek, paylaşacak birşeylerimiz olsun... selamlar

Fücur dedi ki...

Dostlar gerçekten şarz diyenlerle aramda bir mesafe vardır her zaman :) Fitneye gönülden katalıyorum ve lütfen dikkat edelim diyorum...

Fitne dedi ki...

Gamlı baykuş'cum hafıza gerektiren birşey değil bu zaten. Herşey mükemmel olmalı demiyorum ben de ama "eylenmek" dediğin zaman tepem atıyor yani :) yüksek okul okumuş hatta bu yüksek okulda mantığını kullanmayı öğrenmiş bir insan olarak "y" yerine "ğ", "z" yerine "j" yazmayı akıl edemiyorum diyorsan eyvallah. Tamam gönlümüz hoş ama varsın yazdıklarımız da hoş görünsün;)
Yoksa öylesine ileti atacağımız bir bakkal defteri olacaksa burası ona göre davranayım. Ben olayı ciddiye aldığım için söyledim bunları, kızmaca darılmaca yok.
Ki müzisyen adamsın, fa majör yerine minör basmak gibi birşey bu :D