13 Aralık 2009 Pazar

Beyazperde.com

Bu hafta filmleri benden takip ediyorsunuz arkadaşlar, yerine ve saatine bakmak sizden filmin adı , konusu ve yorumları benden. :)

Bu aralar aşk konulu Türk filmleri pek fazla, oh darda kalmayacağız: Aşk Geliyorum Demez, Adını Sen Koy ve Gecenin Kanatları. Bu felaketler geldi, 2 tanesi de haftaya giriyor vizyona: Acı Aşk, Başka Dilde Aşk ve bunların arasında vizyona yeni giren tek yabancı aşk filmi olan Aşka Dair.

Şöyle bir bakacak olursak hepsinde başrolde tanıdık bir bayan var. Filmlere göre sırayla yazacak olursam, Bergüzar Korel, Melis Birkan, Beren Saat, Cansu Dere, Saadet Işıl Aksoy ve Monica Bellucci.

Artık filmlerde sevişme sahnesi de kaçınılmaz olduğuna göre, bu bayanların hepsi de yatak sahnesinden geçmiştir. Gözlere şenlik.

Bakınız Gecenin Kanatları'nda Beren Saat'i arkadan çekilmiş bir sahnede kolları havada, üstü çıkartılırken ki halini tv'de 7/24 gösteriyorlar . Artık sırtını görmekten kusacağım. Zaten malum dizide neredeyse her hafta sevişme sahnesi var, niye bu kadar gösterildiğini anlamış değilim.

Diğer filmlerden kısaca bahsedeyim :
Acı Aşk'ta Barcelona Barcelona diye bir film gelmişti güya onun benzerini yapmışlar, burada da 3 bayan 1 erkek arasında aşk yaşanıyor,

Başka Dilde Aşk'ta da çağrı merkezinde çalışan bir kızla işitme engelli bir erkeğin hikayesini izleyeceğiz. (Daha şimdiden battaniye altı terimi kullanılmaya başlandı bu film için. )

Demek istediğim, ne kadar cesur sahneler varsa o kadar adını duyacağız bu filmlerin, filmler bir halta yaramadığı için anca bu şekilde "sevişme sahneleriyle" ön plana çıkacaklar.

Not: Monica Bellucci için bir şey demiyorum zaten, aklımda kalmasına tek sebep olan film "Dönüş Yok" tur :) Bakalım bu filmde ne kadar sanatını gösterecek.


5 yorum:

deserthawk dedi ki...

hep bir türk filmidir gidiyor. son bir kaç senedir nedense türk film endüstrisi bayaa bir yükselişte ancak bu yükseliş malasef kötü senaryolar, kötü çekimler, kötü prodüksüyonlar bir araya geldiği zaman hiçte hoş olmuyor. bir de bir çok işe yaramaz filmin yapılan reklamlarıda güzel filmler nerededir acaba diye kendi kendimize sormamıza sebep oluyor. yazıya ufak bir katkı gecenin kanatlarının senaristi mahsun kırmızıgül bu adam film çekiyor (malasef) bu adam sarı sarı diye şarkısına çektiği klip gözümün önüne gelir nedense. öle klip çeken birinden nasıl güzel bir film bekleyebiliriz.

deserthawk dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=q-Gu0tnNvvo bu linkide eklemek istiyorum :D nedemek istediğimi daha ii ifade edebilmek için

happy owl ironic dedi ki...

bu klibi izlemeye gönlüm el vermedi zaten 3 yada 5 saniyesini gördüm allahtan iş yerinde ses yok sadece görüntüsünü gördüm. dolayısıyla en azından ana fikri anladım gibi. Filmlere gelince hmm izlemeyecem sanırım. ama izleye giden olursa vede tavsiye ederse ancak o zaman gitmeyi düşünebilirim.

Farmerfam dedi ki...

Sevgili ÇölGülümüzün belirtmediği bir diğer bu hafta vizyona giren film ise, Testere 6.

Testere serisinin 6. filmi olan bu yapımda Jigsaw ın mirasını Devralmıs olan Dedektif Hoffman ın yeni bir oyunu kurgulamasını izliyoruz. Aslında Jigsaw tarafından ayarlanmış bu oyunu yönetmesini izliyoruz desek daha doğru olur. Testere serisini sevenler için aynı tad ve karışıklıkta yapılmış olan film, dediğim gibi eğer tarzı seviyorsanız gidilmeye değer. :D

desertrose dedi ki...

Aslında burada sadece vizyondaki aşk filmlerinden bahsetmek istemiştim, o yüzden Testere'den bahsetmedim. Onu belirten cümleyi de yazmadığım için eksik gibi olmuş, sorry :)