30 Aralık 2009 Çarşamba

Yeni yıl!..


Ve bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz.. Acısıyla, tatlısıyla.. Yeni yıl umarım herkes için daha güzel bir başlangıç ve her yıldan daha güzel bir şekilde geçirebileceğimiz bir yıl olur.. Herkese sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum..
Nice yıllara :)

6 yorum:

happy owl ironic dedi ki...

teşekkür ederim kendi adıma değişik bir yılı geride bırakmış bulunmaktayım. Kendime koyduğum hedefleri geçte olsa gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyorum.
ilk olarak sigarayı bıraktım şu an itibariyle yaklaşık 1 buçuk seneyi geride bırakarak sigarayı bırakmamı resmileştirmiş saydım.
ikinci olarak ankaraya yerleşme isteğimi kendi evime çıkarak gerçekleştirdim. şimdi sırada listedekilere devam etmek var. 2010 için hedeflerimi açıkklıyorum.
1 - çoook zengin olmak.
2 - bu kazandığım paraları harcayacak yer bulmak . . .
hepinize iyi yıllar(;>

Silentmoon dedi ki...

Bende herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor ve hedeflerini yerine getirmesini diliyorum... :)

Madem hedef koyuyoruz bende çok para kazanmak diyecem ama... piyango bileti bile almadığıma göre zor gibi gözüküyor...

Neyse ben huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum kendi adıma...
ha bide mümkünse güzel bir hatun...(İsteyenin bir yüzü... :) )

deserthawk dedi ki...

bir başka özel gün daha işte :) bu özel günün anlamlarından biride, zamlarında beraberinde gelmiş olması (akaryakıta sağlam bir zamla kapamışız yılı işe gelince gazeteye baktığımda ilk karşıma çıkan haber buydu)yani zengin olabilmek için piyangonun dışında çok sağlam paralar kazanmak lazım ki zengin olabilelim. çünkü o kazandıklarımız kadar vergi yükününde altına giriyoruz. işte karamsar bir yorum hahahaha :D

happy owl ironic dedi ki...

bu post vesilesiyle 2008 için hazırlamış olduğum logoyu tekrar hatırlatmak istiyorum
http://fitnefucur.blogspot.com/2007/12/ylbana-zel-derleme-logosu.html mutlu yıllar derleme ekibi

desertrose dedi ki...

ay bende piyango bileti aldım bugün 2 tanecik onlar çıksın istiyorum, bir de avm'lerin verdiği araba çekilisinden 5 tane de araba çıkmasını istiyorum hafta içi hergün birini kullanmayı düşünüyorum hehe.Bekarlara sevgili, çalışanların maaşlarına da bol bol zam gelmesini diliyorum vee herkese mutlu yıllar diyerek klasik bir espriyle yorumumu bitiriyorum SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZEREEEE :D

happy owl ironic dedi ki...

(:> tüm iyi dileklerin için teşekkür edeyorum. ve hepsine katılıyorum, 5 araba olmasada olur gibi(;>