15 Aralık 2009 Salı

Sağlıklı ve mutlu bir şekilde nice senelere Abicim :)




Öncelikle burayı daha önce böyle bir konuyla işgal eden olmuş mudur bilmiyorum ama umarım kimse için bir sakıncası olmaz. Çünkü hayatımda ki en değerli insanların başında gelen birinin doğumgünü bugün.. Abimin..
21 yaşına geldim ve abim her zaman yanımda oldu, bunun değeri gerçekten tartışılamaz.. Ve şu anda onun yanında olma gibi bir ihtimalim maalesef yok, o yüzden kutlamak için bulabildiğim en sıcak ortam bu derleme oldu.. Onunda en yakın arkadaşlarının olduğu bu yer..

İyi ki doğdun abicim iyi ki varsın =)

7 yorum:

Silentmoon dedi ki...

Teşekkür ederim canım benim... Açıkçası ne diyeceğimi bilemedim...
Hep benim bir tanecik kardeşim olacaksın ve hayatımın sonuna kadar senin yanında olmaya devam edeceğim...

deserthawk dedi ki...

Bu da zaten bizim blog için bir ilk oldu doğum günün kutlu olsun Özay... Nice nice yaşlan :)

happy owl ironic dedi ki...

uleeeeyyyyyynnn duygusallığa boğmuşsunuz blog u abi kardeş. hehehe şık olmuş. doğum günün tekrar kutlu olsun silentmoon nice yaşlara. bu arada bu vesileyle en son ne zaman blog a yazı attın sen bi soriim bakiim? (;>

Silentmoon dedi ki...

Bende hep yazacam diye planlıyorum ama olmuyor bir türlü...

Fücur dedi ki...

Yaşgününü bende kutlarım abicim :) kaç oldun bakali ? Derlememizde malesef pasta yolla şarap yolla gibi feysbukvari kıl tüy yünler olmadığı için düz kutlamak zorunda kaldık :) Ama biliyorsun her sene ben alırım pastanı... gel de haftasonu alayım sana bi pasta bea..

Farmerfam dedi ki...

Hehe Blogda dogum gunu kutlamak :D dogum gunun kutlu olsun canım benim 30 olmadan gozukme gozume:D

desertrose dedi ki...

Son kutlama da benden olsun, ay ne kadar duygusal olmuş gözlerim yaşardı okurken ve çok imrendim keşke benimde bir kardeşim olsaydı dediğim anlardan oldu, mutlu yıllar...