23 Mayıs 2008 Cuma

Elveda

Bugün sabah attığım bir yorumun tarafıma hiç sorulmadan veya haber verilmeden silinmesinden dolayı çok kırgın olduğumu belirterek, tartışma ortamının kalmadığı bu blogda daha fazla yazamayacağımdan dolayı yazarlıktan ayrılmak istediğim için bu son elveda postunu atıyorum.

Derleme ekibine yayın hayatında başarılar diliyorum.

Saygılarımla.

4 yorum:

Farmerfam dedi ki...

Arkadaşımıza tercihine katılmadığı belirtmek istiyorum. Istediği zaman geri dönebilir buraya.

Silentmoon dedi ki...

Kendi düşüncesidir o yüzden yorum yapmak bana düşmez, ancak atılan yorumu okumuştum ve geçen aylar içerinde konu başlığıyla alakası olmayan yorumların atılmamasını rica etmiştik çünkü konuyla alakasız muhabbetler oluşmaktaydı. O yüzden atılan yorumla alakalı yeni bir konu açılarak hem yeni bir yazı oluşturulmuş olurdu hem de konuyla alakalı tartışma yapımış olurduk. O yüzden bence ayrılmak yerine silinen postla ilgili konu başlığı açabilirdin böylece o konu üstünde muhabbet ederdik.

Bloodlust dedi ki...

Attığım yorum konu başlığında yayınlanan resimle ilgiliydi. Orda yazılması uygun gelmişti bana. Sorunda o değil zaten bazı arkadaşların çok töleranssız olması ve benim attığım bir yorum hakkında bir şikayetleri varsa bunu önce bana bildirmemeleri ve hemen postu sildirmeleri. Lütfen bu postuma yorum yapmayın çünkü siz yazdıkça cevap verme gereği duyuyorum ve artık uğraşmak istemiyorum.

Saygılarımla.

figment dedi ki...

Yorumu okumamıstım ogrendim sonradan. bence yorum alakasız değilmiş, silinmesini gerektirecek birşey de yok bence.. Evet bazı kelimelerle ilgili, sıkıntılar yaşadık bunlar konuşuldu da zaten zamanında.
Benim anlamadığım sildirmek nedir? İsteyen kendi silebiliyor zaten.

Burada konusu acılmışken soylemek istediğim birşey daha var. Bu postları/yorumları silerken bireysel karar verilmemesi, bir fikir birliği ile silinmesi gerektiğini düşünmekteyim.

Yayın hayatımızla ilgili iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ve her zaman da buranın sana açık olduğunu eklemek istiyorum.