18 Mayıs 2008 Pazar

Yetti artık !!!

mahkeme kararıyla bu siteye erişim engellenmiştir yazısı görmek istemiyorum artık. bu çok saçma bir yöntem. youtube a erişim gene engellenmiş. napıyo bu adamlar. atatürke hakaret eden video mu yayınlıyorlar. pkk propagandası yapan video mu yayınlıyorlar. yoksa porno vidoelarımı yayınlıyorlar. soruyorum size napıyo bu adamlar. ne yapıyor olurlarsa olsunlar bence bu çözüm diil. eğer yaptıkları bi yanlış varsa başka yollardan devreye girmek lazım. bu gün 3 yada 5 video için bütün youtube u kapatan zihniyet yarın öbürgün 3 yada 5 site için bütün interneti kapatır. özgürlüğün son kalesi interneti savunalım. yapılan hatalar varsa beraber karşı çıkalım ama çözüm bu diil. aksini düşünen varsa lütfen beni ikna etsin. bana katılan varsa lütfen belirtsin. vaktinizi aldığım için özürdilerim. bu post umu brave hard filminden bir kelimeyle bitirmek istiyorum FREEDOM !!!

5 yorum:

Bloodlust dedi ki...

Sonuna kadar yanındayım üstat.Sitelere erişimin engellenmesinin hiç bir işe yaramadığını anlamalı artık bazı zihniyetler. Dediğin gibi sebep ne olursa olsun bütün youtube'u kapatmak pire için yorgan yakmaya benziyor. Ve kesinlikle aptalca. Başka bir sözde bulamıyorum. Üstelik internet' in doğasınada ters bir uygulama ve sonuçta hiçbirşeyede yaramıyor. Proxy kullananlar yine giriyor:)Bende şöyle bitiriyorum. LONG LIVE THE PROXY SERVERS!!!

Bloodlust dedi ki...

Ohhh çalışan bir proxy buldum çatır çatır izliyorum şu an. Sizde şurdan bakabilirsiniz. http://www.digitalcybersoft.com/ProxyList/fresh-proxy-list.shtml

Birkaç deneyin birinden biri mutlaka çalışacaktır.

Silentmoon dedi ki...

Proxy kullanmak istemezseniz, www.beatfiltring.com sitesini kullanabilrsin kendi sayfası üzerinden siteyi açarak reklamlardan kazanıyor o yüzden reklamlardan rahatsız olmazsanız başarılı bir site.

deserthawk dedi ki...

bizim şirketten ben çok rahat bir şekilde girebiliyorum kendinden proxyly galiba bizim şirket hehehe

deserthawk dedi ki...

arkadaşlar her ne kadar bende kapanmasına karşı çıksamda başka çözüm yöntemleride var http://www.ntvmsnbc.com/news/447385.asp şu haberi okuduktan sonra açıkcası benim fikrim değişti. madem böyle bir imkanı var youtube'un yasalar çevreçevesinde, ve de pek çok ülkede böyle bürolar açmış o zaman Türkiye'nin de şikayet edebilceği bir merciyi getirmesi gerektiğini düşünüyorum. her ne kadar özgürlükçü bir yapım olsada birinin özgürlüğünün bittiği yerde başkasınınkinin başladığını kabul eden bir yapım var emeğe değil birbirimize karşı saygı..