6 Mayıs 2008 Salı

Bordertown - (2006)

Bordertown karakterleri gerçek olan bir hikayeyi anlatıyor. Ama malasef çok kötü anlatıyor. Filmde Jennifer Lopez ve Antanio Banderas başrolleri paylaşıyorlar. Daha doğrusu Jennifer Lopez başı çekiyor daha çok. Birazda bundan galiba film pek bir durağan pek bir sıkıcı, dram yapmaya çalışmışlar ancak böyle dram olmaz ya. Ne ağlattın ne başka bişey oldu bu ne biçim oyunculuk bu ne biçim anlatım aynı zamanda hani Lopez oynuyor güzel hatun var diye yaklaşamadık bile çünkü hatun bildiğin kalas filmde. Neresi güzel ya bunun diyesi geliyor insanın. Sonuç olarak bu filmi izlemek bir zaman kaybı ben o kaybı yaptım, (hoş bazı kısımları hızlandırılmış olarak izledim) siz yapmayın.

Film adından da anlaşılacağı gibi bir sınır kasabası olan Juarez adlı kasabada geçiyor veya kasabadan çok kent olmuş bir yer. Burda bir seri katil tarafından umarsızca, sayısını polisin bile bilmediği kadar kadın öldürülmüş, ve bu olayların üstünü kapamak isteyen bir yönetim ve katilin elinden kurtulup gazetecilere sığınmış 16 yaşında bir kızın hikayesi anlatılıyor.

Toplumsal yaralara dokunarak prim yapmayı hedefleyen Lopez reklamı yapan bir film gibi geldi bana. Konusunun arkasına sığınan çok sıkıcı vakit kaybettiren bir yapım.

4 yorum:

Bloodlust dedi ki...

Jennifer Lopez filmlerine yorum yapmadım yapmayacağım ve yapmam. Çekmesin bu karı film falan.

Farmerfam dedi ki...

Filmi zamanında indirmiş fakat soyle bir hızlıca goz atmadan sonra izlenilmeyecegi izlenimine kapılarak kenera atmıstım... Sevgili Bloodlust un fikrine tamamen kapılıyorum konusu guzel gibi gozuken filmleri iyi oyuncular yada en azından iyi oyuncu olmayı deneyenler ceksin ki bu film sırf Jennifer Lopez için çekilmiş gibi gozukuyor..

deserthawk dedi ki...

abi tamam film lopez için çekilmiş diyelim ama bari hatunu güzel çekeydiniz resmen soğudum ya :D

Bloodlust dedi ki...

Sevgili çölatmacası hatun güzel değilki. Yani malzeme zayıf. Nerden nasıl çekersen çek çirkin çıkacak. Onun yerine olsa şöyle bir Megan Fox tadundan yenmez...