7 Şubat 2008 Perşembe

Camel - Rajaz


Biliyorumki hepiniz Pink Floyd'u az çok seviyorsunuz. Öyleki sürekli Animals veya Wish you Were here dinleyerek kendimizi paralamamıza gerek yok. Dolayısıyla size Pink Floyd'un efsanevi gitaristi David amcanın 1 nolu Strat'ının tonuna çok yakın bir tonda ve aynı Floyd tadında bir albüm öneriyorum. Hazır siz oylarınızı vermeye başlamışken sağ taraftaki ankete, bozmak istemedim bu albümü sokarak. Çünkü bu albüm mutlaka buraya yazı olarak girilmesi gerekiyor. An itibariyle ikinci kez dinliyorum albümü ve gerçekten dinlediğim en başarılı Camel albümü olduğuna karar veriyorum. Hadi tamam Harbour Of Tears ile çekişir baya bi. Ama Camel gerçekten çok başarılı bir grup ve Andy Latimer tek başına yürütüyor yine işi bu albümde de. Sesi yaşlanmış olmasına karşın gayet başarılı ama amcada bunun farkında olacak ki çoğu stratının sesiyle geçiyo albümün. Pek vokal yok yani. Özellikle albüme ismini veren şarkı Rajaz, Sahara ve giriş parçası Three Wishes ( ki isim birebir bi tanıdık geldi ) çok başarılı bence. Herneyse 1999 yapımı bu albüm mutlaka dinlenilmesi gerekiyor kanımca. En azından Pink Floyd veya David Gilmour seven herkes dinlemeli. Şiddetle tavsiye olunur. İyi dinlenceler.

http://rapidshare.com/files/41039036/CRJZ.rar
Rar Şifresi : klotser

7 yorum:

Silentmoon dedi ki...

Herzamanki gibi bir deneme taraftarıyım bir iki gün dinledikten sonra daha iyi yorumda bulabilirim ...

deserthawk dedi ki...

ilk dinlemede gerçekten dikkat çeken parça rajaz ve sahara oldu. rajaz genel olarak çok güzel bir parça böyle bir orta çağ müziği havası var parçada ama blackmore's night taki gibi değil daha farklı. saharanın ise solosu çok güzel gitarın sesi inanılmaz, albümün diğer parçaları çok dikkat çekmiyor en azından ilk etapta.

figment dedi ki...

iniyor..indi.. dinliyorum...

figment dedi ki...

rajaz diyorum... sağol fucur yaptın yine yapacağını.. bi de straight to my heart.. ama daha erken tabi dinlemek lazım..sağolasın.

Fücur dedi ki...

valla paşalar adamlar yapmış... alkışa gerek var şüphesiz... benden size sunması :) yapanların eline sağlık. Paylaşalım üleşelim öğrenelim çoğalalım :)

Adsız dedi ki...

çok güzel albüm, paylaştığın ve bu albümle tanışmama vesile olduğun için teşekkürler ;))) en sevdiğim blog bu kesinlikle ;))

Fücur dedi ki...

Rica ederiz , nacizane blogumuzda yeni isimlere ulaşabilmek bizi de mutlu ediyor :) sevgiler